Connect with us

BN'ers

Beelden: Geraldine Kemper na skiliftverhaal op heterdaad betrapt in kerk!

Geraldine Kemper bracht vorige week een zeer meeslepend verhaal met Gwen van Poorten op haar podcast, The Great Gwen and Geraldine Show. De presentatrice meldt dat ze tijdens haar skivakantie iets heeft gedaan dat ze nu van haar bucketlist heeft kunnen afvinken. Geraldine zei op de podcast: “Ik heb weer een bucketlist gemaakt. Ik heb seks gehad in een pod, in een afgesloten ei. We zaten er alleen in en ik keek Frick zo aan en zei: laten we gaan. Een normale gondel waar je ongeveer mee kunt gaan.” acht mensen. We zaten er met z’n tweeën in. Het was echt leuk. Ik word ook een beetje vulgair van de wintersport: ik ga schreeuwen, ik ga drinken, ik moet seks hebben in een lift.” Veel mensen geloven echter niet dat het verhaal echt is gebeurd en zien het als een schreeuw om aandacht. Nou, ze snapte het.

Geraldine Kemper betrapt met Art Rooijakkers!

Veel mensen denken dat het te moeilijk is om in zo’n korte tijd alle kleren uit te trekken op zo’n skilift. In de wintersport is dat best veel kleding. We betwijfelen of het zal werken, het enige wat je hoeft te doen is je broek naar beneden te trekken, iets wat een gemiddeld persoon in 3 seconden kan doen. De gemiddelde persoon heeft niet meer dan 6 minuten nodig. Nou, het is een krachtig verhaal.

Hoe dan ook, de aandacht heeft Geraldine goed gediend en ze is gevraagd om deel te nemen aan StukTV’s nieuwe Hunt-seizoen. Geraldine sluit zich voor het nieuwe seizoen aan bij de Art Rooijakkers, waar ze uit de buurt moeten blijven van de StukTV-jongens. Een voorbijganger zag de twee in actie in een kerk in Zutphen: