Connect with us

Actueel

Marco wil niet meer naar buiten: “Vrouwen hunkeren wanhopig naar aandacht”

Marco Donatelli, 22 jaar oud, heeft een ongelooflijk leven. Hij vond zichzelf in zijn jeugd aantrekkelijker dan Leonardo DiCaprio en kwam constant “meisjes” op straat tegen om zijn aandacht te trekken.

Marco is model en krijgt wekelijks massa’s berichten van vrouwen. Haar moeder is haar grootste fan. Ze vertelt iedereen die wil luisteren dat haar zoon een gezicht heeft waar je naar wilt kijken. Marco gelooft dit nu en klaagt over “het ruïneren van haar schoonheid”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Donatelli (@marcoadonatelli)

Naar bed lokken
Volgens Marco proberen vrouwen hem constant het bed in te lokken. “Zelfs getrouwde vrouwen proberen het.” Dat had Marco echter niet echt verwacht. Zo wordt in een interview met de Mirror duidelijk dat:
‘Als je mijn aandacht wilt, zal ik je moeten teleurstellen. Je bent al de elfde en niets bijzonders. Ik heb geen tijd voor jou en de tijd die ik heb is voor mijn hond.

Marco wil niet meer naar buiten:
“Vrouwen vragen wanhopig mijn aandacht”
“Ik weet dat ik er goed uitzie. Vrouwen hoeven me dat niet de hele tijd te vertellen. Het mooiste aan mij is mijn glimlach, met mijn mooie krullende haar en blauwe ogen. En dan heb ik ook spieren. Ik begrijp het. :
de meeste vrouwen hebben slechte echtgenoten. Als ze mij zien, moeten ze de realiteit onder ogen zien. Voor hen is het meestal erg heftig.