Connect with us

BN'ers

Prinses Amalia neemt hele dramatische beslissing

Prinses Amalia verschijnt de laatste tijd vaak in het buitenland. En laten we eerlijk zijn, wie kan hem dat kwalijk nemen? Te midden van bedreigingen en klachten over haar gewicht lijkt ze in Nederland niet de vrijheid te hebben die ze verdient. Gelukkig heeft ze in haar favoriete stad Madrid veel vrienden en een “speciale” vriend, aldus Spaanse media. En de prinses maakt er graag gebruik van. Een paar weken geleden werd Amalia aan het einde van het uur dronken aangetroffen in Madrid, feestend met vrienden. En dat is niet alles:
het blijkt dat ze haar Duitse vriend Isebrand heeft achtergelaten voor haar “speciale” Spaanse vriend.

En nu melden Duitse media dat Amalia een tijdje in Madrid gaat wonen met haar ‘speciale’ vriendje. Daarom gaat ze in Madrid studeren en Nederland verlaten.

Onlangs klaagde Amalia bij haar klasgenoten over haar afwezigheid en zij vonden dat Amalia te veel afwezig was op school. Sommige studenten gingen zelfs zo ver dat ze suggereerden dat de prinses een pauze van school mocht nemen om haar Caribische rondreis te voltooien.

De studenten die momenteel Amalia claimen, worden niet behandeld zoals elke andere student aan de universiteit. Amalia lijkt dat te hebben gedaan en heeft haar zinnen gezet op het studentenleven in Madrid.