Connect with us

Actueel

Patiënt verliest kroonjuwelen door medische fout van dokter

Een uroloog in Italië wordt onderzocht door de hoogste gezondheidsfunctionarissen van het land nadat hij het kroonjuweel van een patiënt per ongeluk heeft verwijderd. Het kankergezwel waarvan de arts dacht dat het aanwezig was bij de patiënt, bleek achteraf niet te bestaan.

Het ongelukkige voorval vond plaats in het San Donato-ziekenhuis van Arezzo in november 2018. Na de procedure ontdekten doktoren tijdens een postoperatieve analyse dat de man zijn gezonde pielmuis was kwijtgeraakt.

De gewonde patiënt heeft nu juridische stappen ondernomen om compensatie te verkrijgen voor het verlies van zijn kroonjuweel. Advocaten van de patiënt beweren dat de verkeerde diagnose te wijten was aan fouten in de testfase, die uiteindelijk leidden tot de onjuiste diagnose van de tumor. Toen medische experts de fout ontdekten, was het al te laat.

De zaak komt op 9 maart voor de rechter in Arezzo voor een voorlopige hoorzitting. Het is een tragische gebeurtenis die de noodzaak benadrukt van correcte diagnoses en verantwoordelijke medische praktijken. Het verlies van een kroonjuweel kan een blijvende impact hebben op het leven van een persoon en het is belangrijk dat artsen alle nodige stappen ondernemen om dergelijke fouten te voorkomen.

In een vergelijkbaar geval in de VS ontdekte de politie in Mobile, Alabama onlangs een afgehakt mannelijk lid bij een benzinestation. Het was vooral verontrustend omdat het lichaamsdeel niet aan een persoon of lichaam vastzat. De politie denkt dat het afgehakte lichaamsdeel mogelijk verband houdt met een dodelijk ongeval in de buurt, waarbij een motorrijder van zijn motor viel voordat hij op 30 januari door meerdere voertuigen werd aangereden. CCTV-beelden van de scène lieten een vrachtwagen zien die bij het benzinestation arriveerde en de pielmoos op de grond liet vallen. Kort daarna ontdekte een medewerker van het benzinestation de afgehakte pielmoos op de parkeerplaats.

Dit zijn zeer ongelukkige gebeurtenissen die de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam en de verwoestende gevolgen van medische fouten benadrukken. Het is belangrijk dat artsen zich bewust zijn van de ernstige gevolgen van hun fouten en er alles aan doen om te voorkomen dat zulke tragedies zich herhalen. Het is ook belangrijk dat patiënten hun rechten kennen en juridische stappen kunnen ondernemen om gerechtigheid te verkrijgen wanneer ze het slachtoffer worden van medische nalatigheid.

Lees verder

Actueel

Mannen opgelet: Het over elkaar kruisen van je benen is zeer slecht voor het klokkenspel!

Veel vrouwen zitten vaak in dezelfde zithouding, namelijk met hun benen over elkaar. Maar ook veel mannen nemen deze zithouding aan. Recent onderzoek heeft echter uitgewezen dat het beter is als mannen deze houding vermijden, omdat het schadelijk kan zijn voor hun klokkenspel.

Het is algemeen bekend dat vrouwen zich comfortabel voelen als ze met hun benen over elkaar zitten. Voor mannen kan deze houding echter tot problemen leiden. Onderzoek heeft aangetoond dat deze zithouding schadelijk kan zijn voor de doorbloeding van het lichaam, wat kan leiden tot tintelingen in de benen en voeten. Ook kan het leiden tot een verhoging van de bloeddruk, wat op de lange termijn complicaties kan veroorzaken.

Voor mannen is het echter nog belangrijker om deze zithouding te vermijden, omdat het hun klokkenspel in de verdrukking kan brengen. Deze houding kan de productiecapaciteit van het mannelijke geslachtsorgaan flink verminderen. Dit is natuurlijk iets waar mannen niet op zitten te wachten.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de bloedvaten in de liesstreek van mannen kwetsbaar zijn en gevoelig voor afknelling. Wanneer mannen met hun benen over elkaar zitten, kan dit leiden tot beknelling van de bloedvaten en de zenuwen die het klokkenspel van bloed voorzien. Dit kan leiden tot pijn, ongemak en een vermindering van de productie van zaadcellen.

Het is daarom belangrijk dat mannen zich bewust zijn van de risico’s van deze zithouding en deze houding vermijden. In plaats daarvan kunnen mannen beter kiezen voor een comfortabele en gezonde zithouding, zoals met de benen naast elkaar. Dit zal helpen om de bloedstroom naar het klokkenspel te behouden en de productie van zaadcellen te optimaliseren.

In het kort, hoewel het voor vrouwen comfortabel lijkt om met de benen over elkaar te zitten, kan deze houding schadelijk zijn voor zowel mannen als vrouwen. Mannen moeten deze houding vermijden om hun klokkenspel te beschermen en de productie van zaadcellen te optimaliseren. Het is belangrijk om te onthouden dat het vermijden van deze zithouding niet alleen het risico op schade vermindert, maar ook de algehele gezondheid van het lichaam kan bevorderen.

Lees verder

Actueel

Weduwnaar Bibian Mentel deelt groot nieuws: ‘Sommige mensen hadden bezwaar’

Edwin Spee, de weduwnaar van Bibian Mentel, heeft op Instagram aangekondigd dat hij zijn vriendin Mandy ten huwelijk heeft gevraagd.

In een video op Instagram is te zien hoe Edwin op zijn knieën gaat en Mandy vraagt om met hem te trouwen. In zijn post schrijft hij: “She said yes!” en deelt hij zijn vreugde met zijn volgers.

De aankondiging heeft een stortvloed aan felicitaties van zijn volgers veroorzaakt. Veel mensen vinden het geweldig dat Edwin na het verlies van zijn vrouw weer geluk heeft gevonden en zijn leven weer op de rails heeft gekregen. Een volger reageert bijvoorbeeld: “Fantastisch, zo geweldig dat je het geluk en de liefde weer gevonden hebt.”

Toch heeft Edwin ook kritiek gekregen op zijn relatie met Mandy. Enkele maanden na het overlijden van Bibian Mentel maakte Edwin bekend dat hij een nieuwe liefde had gevonden.

Sommigen vonden dit veel te snel na het overlijden van Bibian Mentel. Edwin legde uit dat hij zelf heel goed weet wanneer hij klaar is voor een nieuwe relatie en dat hij zich daar niet door anderen in wil laten beïnvloeden.

“Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy”, onthulde Edwin een jaar geleden al. Nu heeft hij zijn belofte waargemaakt en is hij van plan om met Mandy in het huwelijksbootje te stappen.

Edwin heeft in het verleden al laten zien dat hij heel veerkrachtig is en dat hij het vermogen heeft om tegenslagen te overwinnen. Na het overlijden van Bibian Mentel heeft hij zich volledig gestort op het werk van de Mentelity Foundation, die zich inzet voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Met zijn doorzettingsvermogen en positieve instelling heeft hij veel mensen weten te inspireren.

Met zijn aankondiging van zijn huwelijk met Mandy laat Edwin zien dat het leven na een groot verlies ook mooie momenten kan bevatten en dat het belangrijk is om jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen en mensen. Zijn volgers wensen hem en Mandy veel geluk en liefde toe in hun toekomstige leven samen.

Lees verder

Actueel

Visum geweigerd voor grote liefde van Angela (72): ‘Hij (26) kan niet van me afblijven’

Angela Nwachukwu, een 72-jarige vrouw uit Engeland, kreeg via Facebook een bericht van CJ, een 26-jarige man uit Nigeria. Na slechts twee maanden met hem gechat te hebben, besloot ze met hem te trouwen.

Helaas is hun geluk van korte duur omdat CJ geen visum kan krijgen om naar Engeland te komen. Angela is hierdoor erg verdrietig en gefrustreerd.

Angela vertelde aan DailyMail over haar relatie met CJ: “Ik zag dat een jonge, knappe man me een vriendschapsverzoek stuurde en kon mijn geluk niet op.”

In eerste instantie was ze nogal sceptisch, maar ze accepteerde zijn verzoek toch. CJ stuurde haar binnen een minuut een bericht waarin hij vertelde dat hij haar had uitgekozen omdat ze zo knap was.

De twee spraken uren met elkaar en Angela kreeg al snel fijne gevoelens. CJ vroeg haar of ze gescheiden was en kinderen had, wat Angela als heel prettig ervaarde.

De zonen van Angela vonden het maar een vreemd verhaal en besloten onderzoek te doen naar CJ’s Facebook-profiel. Ze konden echter niets vreemds vinden en gingen er daarom vanuit dat CJ oprecht was en oprecht van hun moeder hield.

Na een maand vroeg CJ Angela ten huwelijk tijdens een videocall. Angela was ontzettend blij en vertrok direct naar Nigeria om hem te ontmoeten en te trouwen. “We wilden eigenlijk wachten tot onze huwelijksnacht, maar we konden niet van elkaar afblijven. CJ zei dat hij nog nooit zo’n mooi lichaam had gezien.”

Angela is momenteel weer thuis en mist CJ enorm. Ze probeert er alles aan te doen om een visum voor hem te regelen, maar tot nu toe zonder succes. De autoriteiten hebben twijfels over zijn bedoelingen en denken dat CJ de relatie alleen maar gebruikt om een visum te krijgen. Angela heeft al 21.000 pond uitgegeven om een visum te regelen en overweegt nu advocaten in te huren om te helpen.

CJ vraagt Angela vaak om geld, wat begrijpelijk is gezien de financiële situatie in Nigeria. Angela voelt zich echter verplicht om hem als haar man te steunen. Ze houdt van hem en is vastbesloten om samen met hem te zijn, zelfs als dat betekent dat ze hem financieel moet ondersteunen.

Het verhaal van Angela en CJ is opmerkelijk vanwege het grote leeftijdsverschil en de lange afstand, maar ook vanwege de uitdagingen die ze tegenkomen in hun relatie. Angela is vastbesloten om haar liefde voor CJ te laten slagen, ondanks de obstakels die ze tegenkomen. Het is een verhaal dat laat zien dat leeftijd en afstand geen barrière hoeven te zijn voor liefde.

Lees verder

Actueel

Ineke is razend: Door de reactie op haar klacht zal ze nooit meer naar Center Parcs gaan!

Ineke had een onverwachte ervaring tijdens haar bezoek aan Center Parcs Hochsauerland, gelegen in Medebach, Duitsland.

Ze verwachtte dat medewerkers op alle parken van Center Parcs Nederlands zouden spreken, maar kwam er al snel achter dat dit niet het geval was. Dit zorgde voor een probleem, omdat ze zowel de Duitse als de Engelse taal niet machtig was.

Ineke wilde haar ervaring delen met de klantenservice van Center Parcs en diende een klacht in. Ze voelde zich beperkt in haar communicatie op het park en was teleurgesteld dat de medewerkers niet in staat waren om haar te helpen.

Helaas kreeg ze een reactie terug in het Duits, terwijl ze al had aangegeven dat ze deze taal niet begreep. Dit zorgde voor extra frustratie en een negatieve ervaring voor Ineke.

Hoewel Center Parcs een populaire vakantiebestemming is voor veel Nederlanders, is het belangrijk om te onthouden dat communicatie problemen kunnen optreden, vooral in het buitenland.

Het is daarom verstandig om voorafgaand aan het boeken van een vakantie, te controleren welke talen er op het park worden gesproken en of er medewerkers zijn die Nederlands spreken. Op deze manier kunnen teleurstellingen en frustraties worden voorkomen.

Het is begrijpelijk dat Ineke teleurgesteld en gefrustreerd was door haar ervaring bij Center Parcs Hochsauerland.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat communicatie problemen kunnen optreden, vooral in het buitenland, en dat het park niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor het niet spreken van de gewenste taal.

Het is aan vakantiegangers om zich voor te bereiden op mogelijke communicatieproblemen en eventuele taalbarrières te overwinnen.

Dit kan door voorafgaand aan de reis een taalcursus te volgen, een tolk te huren of simpelweg woorden en zinnen te leren die van pas kunnen komen op het vakantieadres. Op deze manier kunnen vakantiegangers genieten van hun vakantie-ervaring en eventuele communicatieproblemen voorkomen.

Lees verder

Actueel

Cheryl heeft samen met haar veel jongere echtgenoot grote plannen: ‘Ik wil een kind van hem’

Cheryl (62) en Quran (25) zijn een spraakmakend stel dat de aandacht trekt op TikTok. Ze delen regelmatig filmpjes over hun leven en hebben onlangs hun huwelijk gevierd.

Het leeftijdsverschil van 37 jaar heeft voor veel opschudding gezorgd op social media, maar het koppel trekt zich niets aan van de negatieve reacties en heeft zelfs plannen voor gezinsuitbreiding.

Cheryl en Quran hebben aangegeven dat ze dolgraag een kind willen en zijn daarom op zoek naar een surrogaatmoeder.

Hoewel dit veel reacties heeft opgeroepen, zijn ze vastberaden om hun droom te verwezenlijken en samen een gezin te stichten.

Het paar leerde elkaar in 2015 kennen toen Quran nog maar 15 jaar oud was. Hoewel er destijds geen sprake was van een relatie, vonden ze elkaar later terug en ontwikkelden ze een sterke band. In 2020 besloten ze om te trouwen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.

Hoewel het leeftijdsverschil tussen Cheryl en Quran groot is, zijn ze gelukkig en genieten ze van elkaars gezelschap.

Quran heeft duidelijk gemaakt dat hij zich niet laat beïnvloeden door de negatieve reacties en dat hij zijn vrouw onvoorwaardelijk zal steunen. Hij houdt van Cheryl en ziet haar als zijn soulmate, ongeacht haar leeftijd.

Het koppel heeft veel steun gekregen van hun fans op TikTok, die hen aanmoedigen om hun dromen na te jagen en te genieten van het leven samen.

Hoewel het vinden van een surrogaatmoeder een uitdaging kan zijn, zijn ze vastbesloten om hun wens te vervullen en samen een gezin te stichten.

Het verhaal van Cheryl en Quran laat zien dat liefde geen grenzen kent en dat leeftijd slechts een getal is. Hoewel sommige mensen moeite hebben om dit te begrijpen, hebben Cheryl en Quran bewezen dat ze gelukkig kunnen zijn, ondanks hun leeftijdsverschil.

Ze blijven zich richten op hun toekomst samen en hun gezamenlijke doelen, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Lees verder

Actueel

Profvoetballer vliegt met auto sporthal binnen: ‘Kinderen waren net weg’

De Marokkaans-Belgische voetballer Sofian Kiyine (25) heeft een auto-ongeluk gehad in Flémalle, in de buurt van Luik. Op de bewakingscamera’s is te zien hoe zijn Mercedes op hoge snelheid rechtdoor rijdt op een rotonde en daardoor wordt gelanceerd.

Vervolgens vliegt het voertuig op een paar meter hoogte door de muur van een sporthal. Het ongeluk veroorzaakte een ravage in de zaal, maar er waren gelukkig geen andere betrokkenen.

Kiyine is naar het ziekenhuis gebracht en is buiten levensgevaar, meldt zijn club Oud-Heverlee Leuven.

Kort voor het ongeval waren er nog kinderen in de sporthal, maar zij waren net naar de kleedkamers gegaan, aldus een lokale bestuurder volgens de krant Het Laatste Nieuws.

Het is dan ook een wonder dat er geen andere slachtoffers waren bij het ongeluk. La Dernière Heure meldt dat de auto mogelijk 200 kilometer per uur reed terwijl op die plek maar 90 kilometer per uur mag worden gereden.

Kiyine, die in België is geboren, speelt sinds vorig jaar bij Oud-Heverlee Leuven, een club uit de hoogste divisie van het Belgische voetbal. Voorheen stond hij onder contract bij Lazio Roma, die hem verhuurde aan verschillende Italiaanse clubs.

Kiyine heeft ook een aantal interlands gespeeld voor Marokkaanse jeugdteams.
De club wenst hem beterschap en zal pas verder reageren als er meer duidelijkheid is over de toedracht van het ongeluk. Het is vooralsnog onbekend hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er sprake was van roekeloos rijgedrag. De politie zal een onderzoek instellen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.Het is een tragisch ongeval dat laat zien hoe belangrijk het is om veilig te rijden en de snelheidslimieten te respecteren. Het is een geluk bij een ongeluk dat er geen andere slachtoffers waren bij dit incident. Hopelijk zal Kiyine snel herstellen van zijn verwondingen en kunnen terugkeren naar het voetbalveld.

Lees verder

Actueel

Dochter van Lieke (14) veranderd sinds vriendje: ‘draagt hoofddoek en doet mee aan de ramadan’

Lieke maakt zich zorgen om haar dochter van 14 jaar die sinds kort een vriendje van 17 heeft. De jongen heeft een duidelijke invloed op haar dochter en Lieke is niet blij met de veranderingen die zij ziet.

Haar dochter wil bijvoorbeeld een hoofddoek dragen, Arabisch leren en deelnemen aan de ramadan.

Hoewel Lieke openstaat voor andere culturen en religies, begrijpt ze de veranderingen bij haar dochter niet helemaal en voelt ze zich hierdoor ongemakkelijk. Haar echtgenoot is nog sceptischer en vindt de situatie niks.

Lieke heeft echter geen problemen met iemands geloofsovertuiging en gunt haar dochter alle liefde en geluk van de wereld.

Lieke merkt dat haar dochter steeds meer verandert onder invloed van haar vriendje. Ze heeft bijvoorbeeld een hoofddoek geprobeerd en zelfs Arabisch geleerd, iets waar Lieke van schrok.

Hoewel ze het niet altijd eens is met de keuzes van haar dochter, is Lieke ruimdenkend en wil ze haar dochter het beste van het beste geven. Ze heeft er echter wel problemen mee dat haar dochter mee wil doen aan de ramadan, aangezien in huis andere regels gelden.

Lieke heeft een compromis gesloten met haar dochter. Haar dochter mag twee weken meedoen met de ramadan en het Suikerfeest vieren hoe zij dat wil, maar daarna moet ze weer mee eten met de rest van het gezin.

Lieke beseft dat haar dochter het recht heeft om haar eigen leven te leiden en dat ze haar uiteindelijk zal moeten loslaten.

Het is begrijpelijk dat Lieke zich zorgen maakt over haar dochter, maar het is belangrijk dat ze openstaat voor de keuzes van haar dochter en dat ze haar steunt in haar ontwikkeling. Het is goed om samen te zoeken naar een compromis en om te communiceren over wat wel en niet geaccepteerd wordt in huis. Lieke moet haar dochter vertrouwen en haar loslaten zodat ze haar eigen weg kan vinden in het leven.

Lees verder

Actueel

Oma eist absurd uurtarief voor oppassen kleinkind: ‘Een boete per minuut voor het te laat komen’

Een recente post op Reddit van een moeder die zichzelf anoniem hield, heeft de aandacht getrokken van vele lezers vanwege het verhaal over haar eigen moeder die een bizar uurtarief eist voor het oppassen op haar pasgeboren kleinkind.

De moeder zegt dat haar moeder geen enkel probleem heeft om op haar kleinkind te passen, maar eist wel grof betaald te worden.

Ze schrijft dat tegenwoordig steeds meer grootouders hun kleinkinderen oppassen zodat hun eigen kinderen kunnen werken, maar voor haar eigen moeder werkt het allemaal net iets anders.

De moeder schrijft dat zij en haar echtgenoot moeite hebben om een betaalbare opvang voor hun kindje te vinden en dat ze daarom aan haar moeder vroegen of zij niet twee dagen in de week kon oppassen.

Maar tot hun grote teleurstelling eist de oma 20 dollar per uur en een boete per minuut als ze te laat komen om hun kind op te halen.

De oma heeft ook een lijstje met eisen opgesteld, waaronder een autostoel, buggy, flesjes en voldoende eten en drinken. De grootmoeder wil geen cent uitgeven aan haar kleinkind en wil er graag aan verdienen.

De wanhopige en teleurgestelde moeder schrijft dat zij en haar man financieel al niet breed hebben en dat zij zich de hoge kosten van haar eigen moeder niet kunnen veroorloven.

Het koppel denkt er nu over na om hun kindje toch maar naar de kinderopvang te brengen, omdat dit goedkoper is dan het inhuren van de oma.

Dit verhaal roept een aantal vragen op over de relatie tussen grootouders en kleinkinderen en wat hun verantwoordelijkheden zijn.

Veel grootouders vinden het leuk om tijd door te brengen met hun kleinkinderen en willen graag helpen, maar sommigen willen er graag aan verdienen.

In dit geval lijkt het erop dat de oma geen emotionele band heeft met haar kleinkind en dat ze het puur als een zakelijke transactie ziet.

Het is begrijpelijk dat de wanhopige moeder de hulp van haar eigen moeder inroept, maar het is niet eerlijk dat ze zo’n hoog tarief vraagt voor iets wat voor de meeste grootouders als een plezier wordt beschouwd.

Dit verhaal toont aan dat er geen garantie is dat grootouders altijd bereid zijn om hun kleinkinderen te helpen en dat ouders soms genoodzaakt zijn om op zoek te gaan naar alternatieven.

Kinderopvang kan echter ook duur zijn en voor sommige gezinnen moeilijk te betalen zijn. Het is belangrijk dat er meer betaalbare en toegankelijke opties beschikbaar zijn voor ouders, zodat ze niet afhankelijk zijn van familieleden of dure kinderopvangcentra.

In de tussentijd kunnen grootouders die bereid zijn om te helpen, beter communiceren over hun verwachtingen en tarieven voordat ze beginnen met oppassen, om misverstanden en onenigheid te voorkomen.

Lees verder

Actueel

Onwerkelijk drama op schoolpleintje: Tragisch ongeval

Er heeft vanmiddag op de Sint-Vincentschool aan de Leugenberg in Ekeren, België, een tragisch ongeval plaatsgevonden waarbij een kind zeer zwaar gewond is geraakt. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd en vecht momenteel voor zijn of haar leven.

Politiewoordvoerder Willem Migom heeft verklaard dat het nog onduidelijk is hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. “Er wordt momenteel onderzoek verricht om te achterhalen wat er precies gebeurd is.” Slachtofferzorg wordt geboden aan de kinderen die getuige waren van het incident.

Het tragische voorval vond plaats toen de kinderen aan het buitenspelen waren. Op het speelplein was een muur in aanbouw die omviel, waarbij een van de spelende kinderen onder de muur terechtkwam.

Een ouder die aanwezig was, vertelt aan Het Nieuwsblad dat niemand precies weet hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. “Veel kinderen op de speelplaats waren getuige van het ongeval en zijn erg onder de indruk”, aldus de ouder. De hulpdiensten waren massaal aanwezig en het kind is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Op dit moment wenst de school geen commentaar te geven.

Lees verder

Actueel

Dit is het moment dat Theo Maassen een peuter de zaal uitzet

Op 25 maart 2023 heeft cabaretier Theo Maassen voor opschudding gezorgd tijdens zijn optreden in het theater Arenberg in Antwerpen. Tijdens zijn show was een jong kind te horen dat lachte en dit leidde ertoe dat Maassen op zoek ging naar de bron van het geluid.

Na een zoektocht door de zaal kwam hij uit bij een 3-jarig kind dat bij de voorstelling aanwezig was met waarschijnlijk de moeder als begeleider. Vervolgens stuurde Maassen het kind en de begeleider de zaal uit.

Verschillende nieuwsmedia, waaronder het Nieuwsblad, hebben hierover bericht en het voorval heeft veel reacties losgemaakt op sociale media. Sommige mensen veroordeelden de actie van Maassen, terwijl anderen het juist weer voor hem opnamen.

Maassen heeft inmiddels gereageerd op het voorval in een interview met het AD. Hij vertelde dat hij wel eens eerder meegemaakt had dat een baby was meegenomen naar een van zijn shows, maar dat hij nog nooit eerder een peuter had gezien.

Maassen gaf aan dat hij het niet gepast vond dat er een kind van die leeftijd aanwezig was bij zijn voorstelling, die bekendstaat om zijn schunnige humor.

Tijdens de show maakte Maassen nog een aantal grappen over het voorval en een bezoeker heeft op Twitter gemeld dat Maassen zelfs nog meerdere keren op het incident is teruggekomen.

Na afloop van de voorstelling heeft Maassen de vrouw en het kind beloofd dat ze hun geld terug zouden krijgen, maar volgens hem vond de vrouw dat niet nodig en had ze zelfs genoten van de eerste tien minuten van de show.

Maassen heeft ook kritiek geuit op het theaterpersoneel en zei dat zij de vrouw hadden moeten aanspreken voordat zij de zaal betrad.

Bekijk tussendoor de video van het moment waarop Theo Maassen de peuter weg stuurt:

Hij vindt dat het theater ervoor moet zorgen dat mensen die dronken zijn of kinderen bij zich hebben, niet worden toegelaten tot de voorstelling.

Het voorval heeft veel stof doen opwaaien en heeft geleid tot discussies over de vraag of een cabaretier het recht heeft om een kind en zijn begeleider de zaal uit te sturen.

Sommige mensen vinden dat Maassen te ver is gegaan, terwijl anderen begrijpen dat hij niet wil dat zijn voorstelling verstoord wordt door een lachend kind.

Maassen is op dit moment op tournee met zijn voorstelling ‘Onbekend Terrein’ en zal binnenkort nog zestien keer optreden in Carré.

Het is nog onduidelijk of dit voorval gevolgen zal hebben voor zijn verdere optredens en of hij zich nog verder zal uitlaten over de kwestie.

Lees verder

Trending