Connect with us

Actueel

Lang leve de liefde in scène gezet? “Aandacht voor deze meneer!”

Lang Leve de Liefde is zeker een geweldige show om naar te kijken. Twee singles op zoek naar liefde schrijven zich in voor het programma en ontmoeten elkaar 24 uur lang in luxe. De deelnemers zijn over het algemeen zeer excentrieke mensen. Veel kijkers geloven dat de programmamakers hen natuurlijk kiezen voor de kijkcijfers. Kijkers zijn meer verbaasd over wat voor soort mensen er in LLDL voorbij komen dan soms. En we mogen zeker niet vergeten dat deze show ook gaat over kijken naar de cijfers. Hoe meer kijkers je hebt, hoe meer geld je verdient. Het stopt natuurlijk de show als er helemaal geen kijkers zijn. Het is inmiddels bekend dat At First Dates flink aan de opname heeft gesleuteld. Daar worden deelnemers zelfs met hun date meegenomen voor een fooi.

Extra content voor Viva Love?

Maar bij LLDL vinden we het allemaal eerlijk en oprecht. Gordons nieuwe show genaamd “Kookklunzen” heeft echter een andere kijk. Volgens verschillende bronnen gaat Kookklunzen acteurs inhuren. Klachten en twijfels over de bedoelingen van het spel schoten als paddestoelen uit de grond op Twitter. Dezelfde cast is ook in andere shows te vinden.

Dit zal natuurlijk mensen doen denken dat mensen in loondienst zijn als er weinig mensen zijn. Reality.FBI ontdekte dat er in LLDL seizoen 2, aflevering 130, twee mensen waren die konden worden ingehuurd om dit soort showwerk te doen. Beide “extra’s” zijn te vinden in “A Year in Your Life” en “Kookklunzen”. Hier zijn de bevindingen van Reality.FBI en gerelateerde incidenten: