Connect with us

Actueel

Ouders boeien meisje (7) maandenlang in hondenkooi

Drie maanden lang zit een Duits meisje elke nacht opgesloten in een doos die haar moeder en stiefvader bewaarden voor haar chihuahua. Volgens de ouders moet het meisje “zichzelf beschermen”.

De ruimte is slechts 1,04 meter lang, 64 centimeter breed en 60 centimeter hoog. Van oktober 2021 tot december 2021 zat het meisje met handboeien vast aan een bank. Ze moet om 19.30 uur binnenkomen en om 6.00 uur weer vertrekken.

‘Wat is het probleem? ‘

Ze werd in een luier gelegd met haar handen op haar rug gebonden. Volgens Het Laatste Nieuws werden de ouders opgepakt nadat het meisje had verteld wat ze op school moest meemaken. Ze zien het probleem echter niet.

De stiefvader zei dat meisjes zichzelf moeten beschermen. Ze klimt ’s nachts soms op dingen en valt dan om. “Ze had ook tics. Dan moest ze alles aanraken.” De ouders namen ook al haar speelgoed mee en schoren het haar van het meisje.

Deze volslagen krankzinnige mensen staan ​​binnenkort voor de rechter. Het meisje is het land uitgezet. “Ouders” mogen haar niet meer aanraken. We willen dat ze naar een gezin komt dat om haar geeft ❤️