Connect with us

Actueel

Leestip: Debbie (42) rouwt om haar man, maar wordt plotseling geconfronteerd met een duister geheim

Debbie, 42, uit St. Pacras (Noord-Holland) heeft onlangs haar man verloren. Hij stierf op 48-jarige leeftijd aan een hersenbloeding. Debbie heeft geen tijd om te rouwen. Na zijn dood ontdekt ze op gruwelijke wijze een duister geheim.

Ze zei dat ze een tijdje voelde dat er iets niet klopte, maar ze kon de vinger niet op de zere plek leggen. “Hij leefde een ongezond leven en stond onder veel stress.”

Online gokken

Een telefoontje van mijn zwager deed alle verwarring verdwijnen. “Hij had leningen aangevraagd bij kennissen en was een enorm bedrag schuldig. Mijn man had dus een vreselijke gokverslaving waar ik nooit iets van gemerkt had. Hij gebruikte stiekem zijn mobiele telefoon of een oude laptop die ik online niet mocht aanraken. De computer deed het Het was een enorme schok voor mij.”

“Ons huwelijk is altijd gebouwd op vertrouwen, en eerlijkheid is het beste beleid,” zei Debbie. “Hij was een accountant, een solide, goede kerel. Ik vertrouwde hem onze geldproblemen toe. Ik denk dat hij het wilde oplossen, hij wilde het nooit, maar hij kreeg nooit meer een kans.”

125.000 euro

Omdat Debbie en haar man getrouwd zijn, is ze uiteindelijk aansprakelijk voor in totaal € 125.000. Schuldeisers moeten worden afgelost met de restwaarde van hun woning. Vrienden stapten in en startten een crowdfundingcampagne.

Via de Doneer voor Debby-website. Het ongelooflijke gebeurde: de volledige betaling van € 125.000 was binnen twee weken ontvangen. Dit is mede te danken aan een anonieme donatie van € 50.000.

Bevredigend

Debbie is alle donateurs erg dankbaar. Hoge energieprijzen en dure boodschappen vallen iedereen momenteel zwaar. Het is geweldig dat ze nog steeds bereid zijn om te doneren en ons te helpen. ”

Crowdfunding is nog niet gestopt. De opbrengst gaat naar goede doelen die mensen met een gokverslaving helpen. Omdat Debbie letterlijk door een hel is gegaan, en ze wil niet dat iemand anders dat doet. Ze stuurde zelfs een brief naar de Tweede Kamer om online gokken te stoppen.

bron: Trendinformatie