Connect with us

Actueel

De schoonmaakster kwam naakt je huis schoonmaken: ‘Je mag alleen zien, niet aanraken’

Een Britse vrouw is een bedrijf begonnen dat schoonmakers levert in ondergoed of naakt.

Ze benadrukte dat ze echt schoon waren en geen seks zouden moeten hebben.

Nikki Belton werkt al jaren in de schoonmaakbranche, maar heeft door het lage loon van 19 euro per uur toch een beetje honger.

De 33-jarige schoonmaakster uit Devon, VK, heeft onlangs besloten om de manier waarop ze haar bedrijf runt te veranderen.

Haar schoonmaakbedrijf, ‘The N*ked Cleaning Company’, biedt nog steeds dezelfde service, maar dan met lingerie of naaktheid. Voor de eerste optie betaal je 90 euro per uur en voor de no-clothes optie 110 euro per uur.

Duizenden mensen zonder seksobjecten hebben al interesse getoond, dus werft Nikki nieuwe mensen.

Ze hebben allemaal ervaring in de schoonmaak en zijn allemaal ouder dan 25 jaar. De schoonmaakster arriveert verkleed op het adres van de klant en trekt haar kleren uit als ze begint met schoonmaken.

Nikki maakt duidelijk dat hun diensten niet seksueel georiënteerd zijn. “Dit is een kans om de vrouwelijke en mannelijke lichamen te waarderen met respect voor de aard van ons bedrijf.

Onze medewerkers zijn geen lustobjecten. Ze zijn hier gewoon om hun werk te doen. Toegestaan ​​om te zien, maar niet aan te raken”, zei ze tegen The Sun.