Connect with us

Actueel

Slechtste date ooit voor eerste dates: “U betaalt omdat vrouwen baby’s moeten krijgen!”

We hebben door de jaren heen veel gezien op eerste dates. De show waarin je op de datingtafel bent gezet, is een hit. Deelnemers vullen vooraf hun wensen in en vervolgens kiezen de makers van de show de juiste voor jou.

Natuurlijk werkt dit niet altijd. Deelnemers die opnieuw wilden daten hadden een slagingspercentage van slechts 0,6 procent. Op deze show zijn je kansen om een ​​paar witte prinsen of prinsessen te vinden klein. Hier kunnen natuurlijk verschillende redenen voor zijn. Misschien heb je jezelf niet goed behandeld toen je aan het daten was. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat je vast komt te zitten met een date die je helemaal niet bevalt. Jady en Lars vallen zeker in de laatste categorie.

Sour Jady Op hun eerste date werd Jady door kijkers “de minst sympathieke deelnemer ooit” genoemd. Tijdens de bijeenkomst had Lars al voor opschudding gezorgd toen hij zich voorstelde: “Lars? Lars doucht alleen na de sportschool, anders één keer per dag. Dat is normaal. Jady: “Ben je naar de sportschool gegaan zonder je te wassen? Alleen ’s nachts wassen? ! Jady zegt dat ze zich 3 keer per dag wast: “Ik zweet toch…” Het is niet slecht om te betalen. Jady vindt dat Lars ervoor moet betalen: “Als vrouwen werken we hard om er goed uit te zien en make-up op te doen. We moeten je baby krijgen en ik vind dat mannen de rekening moeten betalen. “Weggelopen Lars: