Connect with us

Actueel

Moeder eist dat een invalide man opstaat in de bus: “Mijn dochter gaat hier zitten”

Instappen in een overvolle bus is nooit een prettige ervaring. Zeker als je met jonge kinderen reist. Dan kan het drama worden. Maar een 83-jarige gehandicapte vragen om op te staan ​​en je 5-jarige dochter om te gaan zitten? Dat doe je niet.

Helaas is dit wat er in het VK is gebeurd. Tenminste, als we het verhaal van één moeder op Reddit mogen geloven.

Ze schreef: “Ik zat in de bus met mijn vijf jaar oude dochter en er was maar één stoel vrij naast de man in de rolstoel. Ik vroeg hem of hij dat ding ergens anders neer kon zetten zodat mijn dochter daarheen kon gaan zitten. ”

“Hij weigerde omdat hij de rolstoel toegankelijk wilde hebben. Ik was woedend en legde hem uit dat mijn dochter jong was en voor de veiligheid moest zitten en hij bleef weigeren.”

De man zit ook in een speciale positie voor rolstoelgebruikers. Hij heeft dus helemaal gelijk. De vrouw besloot uiteindelijk bij haar dochter te blijven, maar zei dat het een “ongemakkelijke en vermoeiende reis” was geweest.

Reacties op dit artikel zijn voor veel mensen verkeerd geweest. Er werden veel haatberichten naar haar geschreven. Je vraagt ​​je af waar haar gevoelens zijn en hoe je daar terecht bent gekomen.