Connect with us

Actueel

Jessica gaat naar een therapeut voor ontbrekende baarmoeder

Jessica Alves, voorheen bekend als “Human Ken” maar nu bekend als “Human Barbie”, maakt momenteel een moeilijke tijd door.

Transgender vrouw lijdt aan enorme paniekaanvallen met onvervuld verlangen om zich voort te planten omdat ze geen baarmoeder heeft Jessica is momenteel in behandeling bij een psycholoog om te leren omgaan met deze lastige situatie.

Jessica, wiens echte naam Rodrigo Alves is, onderging meerdere operaties om zoveel mogelijk op Ken te lijken, maar later werd geconcludeerd dat ze het verkeerde lichaam droeg. In 2021 onderging ze een geslachtsveranderende operatie en werd uiteindelijk een “menselijke Barbie”.

Jessica was echter ongelukkig dat haar kinderwens niet uitkwam. Omdat ze geen baarmoeder heeft, is ze onvruchtbaar. Hoewel ze vrouwelijk overkomt, is onvruchtbaarheid een enorm struikelblok voor haar. Bij een geslachtsoperatie hoort immers geen baarmoeder, wat Jessica’s kinderwens nog ingewikkelder maakt.

Jessica hoopt dat binnen een paar jaar de technologie en de geneeskunde vooruit zullen gaan en dat transgendervrouwen de mogelijkheid zullen hebben om in de baarmoeder te implanteren. Hoewel deze optie momenteel niet beschikbaar is voor transvrouwen, blijft Jessica optimistisch. Ze is vastbesloten om haar droom om moeder te worden te verwezenlijken, ook al heeft ze bijna alle operaties ondergaan om zo dicht mogelijk bij een biologische vrouw te komen.

Het was een moeilijke en emotionele tijd voor Jessica. Het is bewonderenswaardig dat ze de moed heeft om openlijk over haar situatie te praten en de hulp van een therapeut in te roepen. Hopelijk krijgt ze de steun die ze nodig heeft om deze uitdaging te overwinnen.