Connect with us

Actueel

Oekraïense vluchteling die getrouwde man stal: ‘Eigen van die teef’

De Brit Tony Garett beëindigde onlangs zijn 10-jarig huwelijk, maar liep weg 10 dagen nadat hij trouwde met de Oekraïense vluchtelinge Sofiia Karkadym, 22, met wie hij er twee had. De moeder van het kind zorgde thuis voor haar. Dat was afgelopen weekend wereldnieuws. Maar nu is Sofia naar de Britse “Sun” gegaan om uit te halen naar haar ex-vrouw Lorna.

Is Sophia verantwoordelijk voor het stuklopen van het huwelijk van de man en vrouw die haar onderdak boden? Niet helemaal. “Ik hou van deze familie. Ik breng veel tijd door met zijn vriendin en ik probeer haar te helpen, maar ze heeft twee kanten. Haar constante twijfels zorgen voor veel spanning en het brengt mij en Tony alleen maar dichter bij elkaar.”

https://twitter.com/StarboyHK/status/1528295977329004544?ref_src=twsrc%5Etfw

Dat teefje

Karkadym heeft geen spijt van de hele situatie. Die bitch creëerde dit door constant te suggereren dat er iets aan de hand was terwijl dat niet zo was. Het was dus haar eigen schuld en ik kon er niets aan doen. ”

Ex-vrouw ‘kapot’

Lorna deed ook verslag aan de kranten (geweldig, om zo’n ruzie via de media te hebben). Lorna vertelde The Sun dat ze “diepbedroefd” was. Bovendien was Sofia vanaf het begin van plan haar man te stelen. “Ze geeft niets om de vernietiging van ons gezin.”

De vrouw redde het: “Ik wilde mensen in nood helpen door onderdak te bieden. Dat kreeg ik ervoor terug.”

Bron: Trendnieuws