Connect with us

Actueel

Vrouw die met pop trouwde, raakt in paniek: ‘Mijn zoontje is ontvoerd’

De Braziliaan Meirivone Rocha Moraes zet een zuivere voorzet binnen. Ze leed aan slapeloosheid omdat haar zoon “ontvoerd was door bandieten”. Deze vrouw heeft haar baan opgezegd om haar zoon te zien.

Dit is een bijzondere, die Meirivone. De 37-jarige vrouw kon geen partner vinden, dus maakte haar moeder een pop voor haar. Na slechts 8 maanden besloot ze te trouwen met de pop Marcelo. Dat gebeurde op 18 december 2021.

Gedurende deze tijd is de vrouw bevallen van drie kinderen. Ze heeft twee zonen, Marcelinho en Diego, en dochter Carol. Maar nu is er iets ergs gebeurd. Volgens Merivone is haar oudste zoon, Marcelino, ontvoerd door criminelen. Hij werd vastgehouden en de wanhopige vrouw moest 161 euro losgeld betalen.

Ontslag nemen

Meirivone werd vernietigd. Ze zei haar baan op om haar zoon te zoeken. Ook de nachten waren zwaar. Vader Marcelo “schreeuwde de hele nacht om zijn zoon”. De andere kinderen, Diego en Carol, waren “overstuur” omdat ze niet wisten waar hun broer was.

@meirivoneemarcelo

♬ som original – Meirivone Rocha

Moederschap Deze dame neemt verdwijningen zeer serieus. Omdat ze het losgeld niet kon betalen, hing ze posters van de poppen op straatlantaarns.

“Ik hou zoveel van hem. Elke dag denk ik: hebben ze hem in bad gedaan, hebben ze goede melk gekregen, hebben ze goed voor hem gezorgd? Toen ik op mijn moeders instinct vertrouwde, dacht ik dat hij leefde, maar ik weet het niet.” wat er is gebeurd, ik hoop dat ik hem snel kan vinden.