Connect with us

Actueel

Grote zorgen over ‘feestfoto’s’ van prinses Alexia

Prinses Alexia van Oranje-Nassau komt steeds vaker in het nieuws, vooral sinds ze deze zomer naar Wales reisde om haar middelbare schooldiploma te halen. Prinses Leonor van Spanje gaat ook naar dezelfde school als Alexia, en daar zijn de Spanjaarden niet blij mee. Had Alexia een slechte invloed op Leonor? In Spanje voelden ze zich volgens de website van Parra et al. niet lekker.

Traditie In Nederland is het koningshuis allesbehalve traditioneel: niet zo goed als het Spaanse koningshuis. We zien onze prinsessen vaak in eenvoudige alledaagse outfits, en soms circuleren er ook foto’s en TikTok-video’s van hun intimi. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar voor de Spanjaarden is het wel iets nieuws.

Feestjes Zo circuleerde onlangs een foto waarop prinses Alexia te zien is op een feestje met veel van haar klasgenoten. Daar droegen ze allemaal feestoutfits, die sommigen ‘naakt’ noemden. Er is niets mis met genieten van het leven op een feestje! Wie heeft dit niet gedaan? Blijkbaar de Spanjaarden, want die waren niet blij met onze Alexia.

Volgens berichten in de Spaanse media werd prinses Leonor naar Wales gestuurd omdat ze een vriend had wiens ouders het daar niet mee eens waren. Portugese media meldden dat koningin Letizia van Spanje denkt dat prinses Alexia “verwend” is. Volgens haar vormt prinses Alexia een groot gevaar vanwege het imago van Leonor als onschuldig. Daarom is Alexia niet van plan haar imago te bederven. Boohoo, wij zeggen: Alexia, doe wat je wilt!