Connect with us

Actueel

Deze vrijstaande woning met 4 slaapkamers en garage staat op Funda te koop voor slechts € 85.000

We weten inmiddels allemaal hoe duur het leven kan zijn, vooral met de steeds stijgende huizenprijzen. Toch vindt u af en toe een goedkope woning op Funda, zoals hieronder weergegeven. Voor slechts € 85.000 zou dit huis bijna geloven dat het niet echt is. Het huis met vier slaapkamers is echter geen sprookje, alleen te koop!

Groningen

De woning is gelegen in Groningen nabij het plaatsje Uithuizen. Het huis ziet er geweldig uit, zeker voor de prijs! Het huis is nog geen 100m², 95m² om precies te zijn, maar liefst 4 slaapkamers, maar het is vrij oud. Als u een huis wilt kopen, wilt u het zeker renoveren.

4 slaapkamers

Er zijn dus vier slaapkamers en een woonkamer in de woning. Er zijn echter twee kleine slaapkamers en een toilet gescheiden van de badkamer. Er is echter meer ruimte want er is een zolder, een berging en een kelder!

Gebreken

Het huis was echter niet bepaald ideaal, omdat er asbest in zat, dat eerst moest worden verwijderd. Isolatie moest ook gedaan worden aangezien het er niet was. De pluspunten van deze woning wegen echter zwaarder dan de minpunten aangezien je ook een grote tuin, schuur en een garage voor één auto hebt.

De vraagprijs voor de woning is 85.000 euro, maar daarna heb je nog heel wat verbouwingswerk te doen. Maar als je alles bij elkaar optelt ben je toch een stuk goedkoper uit dan de meeste huizen in Nederland.