Connect with us

Actueel

Foto: Prinses Amalia verruilt Isebrand uit Duitsland voor chico uit Spanje!

Niet alleen staat prinses Amalia in Nederland vaak in de schijnwerpers, ook buitenlandse roddelbladen besteden veel aandacht aan haar. Zo waren er geruchten in Duitsland dat de prinses zou kunnen aftreden. Dit komt onder meer doordat recente bedreigingen de prinses ervan hebben weerhouden naar school te gaan in Amsterdam. Duitse media: “Maar misschien denkt de prinses ook: waar doe ik dit allemaal voor?

In Nederland bevindt de koninklijke familie zich in een vertrouwenscrisis – en de populariteitscijfers dalen. Er kan dus meer dan één prinses zijn die “een ander pad heeft gekozen” dan haar voorouders. Logisch dat de Duitse roddelmedia aandacht besteden aan de Nederlandse kroonprinses, want ze staat vaak op de foto met haar Duitse vriend. Zowel Yvonne Coldeweijer als Duitse media meldden afgelopen september dat er mogelijk een breuk is ontstaan ​​in hun relatie.

Amalia kiest voor Spaans!

Spaanse media melden nu echter dat er mogelijk een Spaans vriendje op de foto staat. De Spaanse roddelwebsite Reportajes meldt: “Sinds afgelopen weekend heeft Amalia een ontmoeting met vrienden in de hoofdstad van ons land om haar af te leiden van de Nederlandse problemen die haar kwellen”, natuurlijk verwijzend naar de bedreigingen aan het adres van de prinses. Vorige week zei de prinses: “Eerlijk gezegd heb ik het nog steeds moeilijk. Ik mis mijn normale leven, mijn studentenleven. Op straat kunnen lopen, naar de winkels kunnen gaan.” De site meldde later: “En het gerucht gaat dat Amalia een ‘speciale vriend’ heeft in Madrid die haar vaak meeneemt naar de stad. “het is tijd om te gaan!