Connect with us

Actueel

Na 19 jaar huwelijk ontdekt Jan dat zijn vrouw een man is

Als we het hebben over liefdesrelaties en waarom ze blijven bestaan, hebben we het vaak over het broodnodige vertrouwen.

Dit wordt vaak beschouwd als een conditio sine qua non voor een duurzame relatie, zonder welke fysieke aantrekkingskracht noch medeplichtigheid kan overleven.

Het is dit zelfvertrouwen dat een grote rol speelt in het verhaal dat we je nu gaan vertellen: een man die na 19 jaar ontdekt dat zijn vrouw een fundamenteel deel van haar verleden voor hem verborgen heeft gehouden.

Nadat een eerder huwelijk was geëindigd, trouwde Jane in 1993 met Monika, een Indonesisch meisje dat de oppas van zijn kind was geweest, ongeveer 15 jaar jonger dan hij.

Tijdens het omslachtige aanvraagproces had USCIS twijfels over de identiteit van de vrouw, maar het paar slaagde erin hun onwil te overwinnen en hun verbintenis werd goedgekeurd.

Ze begonnen een nieuw leven: Monica werd moeder en zus van Jane’s twee kinderen, en 19 jaar lang leidde het gezin een vredig leven.

Gezien het bestaan ​​van het kind, besloot het paar dat ze geen andere kinderen wilden.

Dingen begonnen te veranderen toen Monica een fulltime baan vond en vaker uitging. Ze droeg altijd mooie kleren en een van zijn zoons zei dat hij haar in nachtclubs had gezien.

De ruzie wordt heviger als Jane berichten van haar vrouw en andere mannen op haar computer ontdekt.

Het was in dit stadium dat er geruchten over haar begonnen te circuleren: een vriend vertelde Jane dat Monica in werkelijkheid een man was, of in ieder geval was geweest, en de zoon rapporteerde andere soortgelijke geruchten aan zijn vader.

Gevoed door achterdocht en jaloezie besluit Jane Monica voor eens en voor altijd te confronteren: hij vertelt haar dat hij de waarheid heeft ontdekt en eist onmiddellijk dat ze haar verleden opheldert.

De wanhopige Monica kan alleen maar toegeven: ze gaf toe dat ze als man was geboren en daarna een geslachtsveranderende operatie onderging.

Ze is een vrouw geworden, dus voelt ze de behoefte om haar vroegere identiteit aan haar man te onthullen.

De vrouw slaagde er ook in om te doen alsof ze al 19 jaar maandverband gebruikte om te verbergen dat ze geen vrouw was.

Natuurlijk was de klap voor de familie verschrikkelijk, vooral vanwege het vertrouwen waar we het eerder over hadden, en het leidde natuurlijk allemaal tot een lange en ingewikkelde juridische strijd.

Hoe zou jij reageren in deze situatie?