Connect with us

BN'ers

Nicole Spots Peter Gillis: Miljonair verduidelijkt

Onverwacht nieuws uit Showbizzland, want Peter Gillis is vandaag uit met Nicol Kremers. rijden? Een vreemde aankoop door Nicole.

Zoals jullie weten zijn Peter en Nicole niet meer samen. De twee zijn echter nog steeds “goede vrienden”. Vandaag bezochten de twee een garage in het dorp T Harde omdat Nicol een auto zag die ze graag wilde hebben. Daarom kwam Peter opdagen.

Samen uit eten gaan zorgde natuurlijk voor de nodige vraagtekens en Shownieuws pakte meteen de telefoon om duidelijkheid te scheppen. De realityster kondigde aan dat hij en Nicole vanavond romantisch gaan eten. Hij wilde benadrukken dat hij niet voor de auto had betaald.

Lees verder

BN'ers

Slachtoffer van Marco Borsato: moeder deelt haar verhaal over vermeend misbruik

Marco Borsato is beschuldigd van het aanranden van een minderjarig meisje tussen 2014 en 2019. Het meisje, dat inmiddels 22 jaar is, heeft aangifte gedaan tegen de zanger. De moeder van het meisje doet voor het eerst haar verhaal over de situatie en benadrukt dat ze niet uit is op het kapotmaken van Borsato.

Het misbruik heeft volgens de vrouw vijf jaar geduurd en omvatte ontuchtige handelingen. De zaak kwam aan het licht toen de moeder het dagboek van haar dochter vond waarin het misbruik beschreven stond. Borsato ontkent de beschuldigingen en heeft een tegenaangifte gedaan wegens het doen van een valse aangifte.

Sindsdien hebben het vermeende slachtoffer en haar moeder veel kritiek gekregen, waaronder van radio-dj Ruud de Wild die vraagtekens zette bij het verhaal van het meisje. Dit heeft grote impact gehad op het slachtoffer en haar moeder, maar de laatste begrijpt wel waarom er vraagtekens bij het verhaal worden geplaatst. Ze benadrukt echter dat zij en haar dochter niet uit zijn op het kapotmaken van Borsato.

De moeder van het meisje gelooft dat Borsato haar dochter niet heeft willen beschadigen, maar dat het wel is gebeurd en dat hij de gevolgen van zijn daden moet dragen. Ze vindt het ook verdrietig voor Borsato en zijn familie. Het is een moeilijke en pijnlijke situatie voor beide partijen.

Het is belangrijk om te onthouden dat beschuldigingen van seksueel misbruik serieus genomen moeten worden en dat het slachtoffer altijd het recht heeft om haar verhaal te vertellen. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat beschuldigingen zorgvuldig onderzocht moeten worden en dat mensen onschuldig zijn tot het tegendeel is bewezen.

Lees verder

BN'ers

Nieuwe liefde Nicol is goeie vriend van Peter Gillis

Nicol Kremers, bekend van haar deelname aan het realityprogramma ‘De Bachelorette’, heeft onlangs onthuld dat ze een nieuwe liefde heeft. Het gaat om ene Patrick, die volgens bronnen een voormalige werknemer van Peter Gillis is. Gillis is de eigenaar van het vakantiepark De Groene Heuvels, waar Nicol eerder verbleef tijdens haar deelname aan ‘De Bachelorette’.

Na haar breuk met Gillis had Nicol kortstondig een relatie met Mike, een barbier uit Schoonhoven. Dit is inmiddels voorbij en Nicol heeft nu dus een nieuwe man in haar leven.

In een live-sessie op TikTok onthulde Nicol dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind heeft, wat erop wijst dat haar nieuwe relatie serieus is. Volgens het realitykanaal Realityfbi heeft Nicol het gezellig met Patrick. De foto die ze onlangs op Instagram Stories deelde zou zelfs bij hem thuis zijn genomen.
Nicol en Peter

Patrick blijkt dus een oud-werknemer van Peter Gillis te zijn en de zoon van zangeres Hanny, bekend van Hanny en de Rekels en het beroemde liedje ‘Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn’. Het nieuws dat Nicol een relatie heeft met iemand die in het verleden voor Gillis heeft gewerkt, kan voor sommigen enige controverse opleveren.

Het lijkt er echter op dat Nicol zich weinig aantrekt van mogelijke kritiek. Ze is blij met haar nieuwe liefde en deelt regelmatig foto’s van hun tijd samen op haar sociale media. Voorlopig lijkt het erop dat Nicol en Patrick genieten van hun tijd samen en dat hun relatie zich verder ontwikkelt.

Lees verder

BN'ers

Linda de Mol maakt duidelijk dat ze morele waarden belangrijker vindt dan een tv-carrière

Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie Jeroen Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting. De advocaat van het slachtoffer, Sebas Dijkstra, zei dat hij dacht dat Jeron tot drie tot zes maanden gevangenisstraf zou worden veroordeeld. Dat betekent dat Linda de Mol haar man in de gevangenis moet bezoeken.

Victor Vlam van de podcast De Communicado vond het onbegrijpelijk dat Linda Jeroen verkoos boven haar carrière.

Hij zei het volgende op zijn podcast:

“Ik kan me moeilijk voorstellen dat Linda de Mol een eigen carrière zou hebben als ze ervoor koos bij hem te blijven. Ze zou een relatie met hem hebben en hij zou haar partner blijven terwijl hij werd aangeklaagd voor verkrachting.”

“Hij heeft het potentieel om heel snel een veroordeelde zedendelinquent te worden. Ik denk dat het qua graphics heel, heel, heel moeilijk is. Het betekent in feite – het is bijna een Shakespeariaanse tragedie, daar ga je mee om – ze moet kiezen tussen haar minnaar en haar carrière. Ik denk dat het haar keuze is.’

Podcastpresentator Lars Duursma:

“Ja, ik denk dat het heel moeilijk is om te doen, want ik vind niet dat je iemand moet beoordelen op basis van wie hij of zij liefheeft. Ik weet dat ze een PR-probleem heeft.”

“Maar als we ons in een situatie bevinden waarin we mensen vragen en vragen om hun relaties op te geven om hun carrière te redden, zou ik dat echt haten. Ik bedoel, ik denk dat je zoiets niet zou moeten zijn.” doen op tv of wat voor offer dan ook dat mensen overal moeten brengen.”

winnaar:

“Ja, ik denk dat het lastige is dat in een zeer, zeer spraakmakende zaak waarin verkrachting had kunnen plaatsvinden, het lijkt alsof Linda aan de kant van de verkrachter staat en niet aan de kant van het slachtoffer. Ze staat niet aan de kant van het sympathieke slachtoffer. , Het gaat erom de kant van de verkrachter te kiezen. Ik denk dat dat de publieke perceptie is.’

“Dat ruïneert gewoon je imago, want ja, ze is medelevend. Ze is gewoon een aardige buurvrouw, een goede vriend van ons allemaal. Dat is het grote probleem met Linda.”

Russ:

“Ik kan me voorstellen dat als Linda de Mol over de rode loper loopt, ze niet met hem meeloopt. En bij bepaalde shows zit hij niet naast haar, maar thuis heeft ze wel een backstage relatie met hem. Ja, Ik denk dat het normaal moet zijn, vanuit menselijk oogpunt.”

winnaar:

“Ik begon vooral met: kan het? Is het mogelijk? Accepteert het publiek het? Toen dacht ik meteen: hoe kun je dit aan het publiek verkopen? (…) Ik denk nog steeds dat het moeilijk is voor mensen om te vergeten dat Linda op de kant van de verkrachter en niet het feit van haar.”

Russ:

“Ja, maar dat geldt natuurlijk ook hier: hij is toch nog niet veroordeeld? (…) Hij is aangeklaagd en we weten niet wat daar gaat gebeuren. Ik vind het dus een heel lastige situatie.” , Victor.”

Lees verder

BN'ers

Heftigste dag voor echtgenote Rob de Nijs (80)

Rob de Nijs werd onlangs 80 jaar en zijn jongste zoon Julius is 11 jaar oud. Robs echtgenote Henriëtte realiseert zich maar al te goed dat ze binnenkort mogelijk voor een zeer moeilijke keuze zal staan.

Henriëtte maakt in het tijdschrift Party geen geheim van de situatie: “Rob is aan het einde van zijn leven”, zegt ze. En als zijn echtgenote moet ze balanceren en keuzes maken. “Ik moet keuzes maken.” Want één ding is duidelijk…

Henriëtte beseft dat ze bij het maken van deze keuzes ook rekening moet houden met de belangen van hun jongste zoon Julius. “Hij wil ook wel eens vrij zijn.” En dan komt Henriëtte tot een pijnlijke conclusie…

“Ik gun Julius zijn jeugd enorm. Maar soms is het een lastig dilemma”, geeft de echtgenote van Rob de Nijs toe. Henriëtte realiseert zich wat er kan gebeuren…

“Als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem uitgaat, dan zal dat ten koste gaan van Julius en dat mag natuurlijk niet gebeuren.” En dan zal Henriëtte slechts één keuze hebben…

“Ik zal dan moeten beslissen om me meer te richten op Julius”, zegt Henriëtte, die momenteel volledig verantwoordelijk is voor de zorg die Rob de Nijs nodig heeft. Maar over Julius heeft ze nog iets te zeggen…

“We willen dat hij later terugkijkt op een mooie jeugd. We willen dat hij begrijpt dat hij ertoe doet. Hij weet het wel, hij begrijpt enorm veel. Hij is ongelooflijk empathisch en gevoelig”, zegt de echtgenote van Rob de Nijs met trots over hun jongste zoon Julius.

Lees verder

BN'ers

Gebit van man in First Dates doet mondhygiëniste schrikken

First Dates is een geweldig programma waarbij deelnemers hopen de liefde van hun leven te ontmoeten, maar het bijna nooit redden.

Dat weerhoudt mensen er echter niet van om zich met de show bezig te houden, wat een goede zaak is, want televisie is kostbaar.

Geef niet om tanden

Zoals we allemaal weten, probeert projectmanagement mensen te matchen op basis van hun voorkeuren en verlangens.

Je zou denken dat als je mondhygiënist was, je niet zou willen daten met een man die alles behalve rechte tanden heeft. Maar dat lijkt te zijn gebeurd.

De onderstaande video laat een vrouw zien die een First Dates-restaurant binnenloopt terwijl haar date al op haar wacht aan de bar. Toen de vrouw onthulde dat ze mondhygiëniste was, antwoordde de man: “Dan kun je misschien iets voor me doen.”

De vrouw was duidelijk in shock en wilde er tijdens de date niet over praten. Maar toen bleek de man een grap te zijn. Ongetwijfeld, wat een genie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door First Dates NL | ☰ BNNVARA (@firstdatesnl)

Lees verder

BN'ers

Bezorgdheid over Caroline van der Plas: “Ik hoop dat ze niet zo’n toekomst tegemoet gaat”

Het leven van BBB-politica Caroline van der Plates wordt al geruime tijd beheerst door niet weinig bedreigingen.

Vanwege de aard van de dreiging moet Caroline van der Plas continu worden beschermd. Ze gaat niet meer naar grote feesten.

Zo wilde ze onlangs nog naar Den Haag om een ​​boerenprotest bij te wonen, maar dat heeft ze niet gedaan.

“Er gebeurt veel waardoor ik me niet veilig genoeg voel om op dit moment op het podium te staan ​​van zo’n grote openbare bijeenkomst”, zei Caroline onlangs in vandaag Inside.

Bertie Steur, 49, zei: “Toen ik het zo las, werd de angst voor wat er met Caroline zou kunnen gebeuren enorm.”

We hebben Bertie leren kennen door deel te nemen aan de populaire datingshow Boer zoekt Vrouw.

‘Ik vond dat heftig. Ik ben zelf politicus in Zeeland en sta nu derde op de kieslijst.

Maar gelukkig heb ik nog nooit zo’n dreiging meegemaakt. De paar keer dat ik Caroline heb ontmoet, lijkt het vreselijk om deze bedreigingen te moeten verdragen.

Hoe houdt ze het zo? Geert Wilders leeft er al meer dan twintig jaar mee. Ik hoop dat dat niet de toekomst van Caroline is.

Lees verder

BN'ers

Afschuwelijk nieuws over Tom Egbers

Tom Egbers zit momenteel in een duister hoekje nadat hij door de Volkskrant volledig kapot is gemaakt. Met andere woorden: voor zijn eigen daden, maar zijn vrouw Janke geeft liever de media de schuld.

Boeken over zaken

Hoe dan ook, zoals je weet had Tom een ​​affaire met een stagiair bij de National Intelligence Agency. Egbers zou alleen meisjes “zoenen”.

Yvonne Coldeweijer heeft de vrouw inmiddels geïdentificeerd en onthuld dat ze een boek aan het schrijven is over haar affaire met Tom.

De Volkskrant weet van niets

Het gaat over een meisje dat toen 20 was! Werkt nu voor de Volkskrant en wenst anoniem te blijven.

Volgens Coldeweijer was de Volkskrant niet op de hoogte van het plan en mochten ze ‘absoluut niet weten’ tot het boek verscheen. Tot slot heeft Yvonne nog een aardige suggestie voor deze dame:

‘Doe niet’

“Ik hoop dat ze dat plan niet uitvoert, want als je jarenlang probeert vreemd te gaan met een beroemdheid en een boek schrijft, ben ik bang dat het hele land voor je zal vallen.”

Tom Egbers krijgt verschrikkelijk nieuws

We hebben niets meer gehoord van Tom of Janke omdat hij graag in de media komt.

We kunnen ons voorstellen dat de twee helemaal niet zitten te wachten op een boek.

Lees verder

BN'ers

Groot nieuws onthuld door André van Duin

Goed nieuws voor André van Duin. De politie heeft een verdachte aangehouden in verband met het afpersen van de cabaretier, zo laten zijn advocaten Geert-Jan en Carry Knoops weten in een persbericht.

André van Duin onthult groot nieuws

De spijtige verdachte werd ook verhoord en betuigde spijt voor zijn daden. De advocaten van André hebben inmiddels laten weten dat Van Duin de excuses heeft aanvaard. Om die reden legde het OM een voorwaardelijk ontslag op met een proeftijd van twee jaar.

In februari deed André van Duin aangifte van bedreiging, wat wettelijk bekend staat als afpersing. Hij werd vals beschuldigd en zal een grote som geld moeten betalen.

Lees verder

BN'ers

Zeer bedroevend nieuws over Rob de Nijs

De gezondheid van de 80-jarige volkszanger Rob de Nijs, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, gaat steeds verder achteruit.

Zijn vrouw Jeter staat altijd voor hem klaar, maar ze staat voor een groot dilemma.

Ook hun 11-jarige zoon Julius heeft zorg nodig.

Volgens Jet moesten er op een gegeven moment harde keuzes worden gemaakt, zei ze in een interview met Prive Weekly.

Hoewel Rob en Jeter al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jeter ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon ondanks de ziekte van zijn vader terugkijkt op een gelukkige jeugd.

Jet realiseert zich dat als de zorg van Rob te zwaar wordt, met alle aandacht voor hem, dat ten koste gaat van Julius, wat niet zijn bedoeling is.

Dus op een gegeven moment zal ze de moeilijke keuze moeten maken om zich meer op haar zoon te concentreren.

Dit is soms een lastig dilemma, zei Jet. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een geweldige jeugd heeft gehad.

Gelukkig wist Julius veel en was empathisch en sensitief. Jet hoopt dat ze eindelijk de juiste beslissing neemt zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Lees verder

BN'ers

Op staande voet ontslagen: Eva Jinek verliest baan bij RTL

Eva Jinek is de laatste tijd veel bekritiseerd. De kijkcijfers voor haar talkshow gaan huilen, en bovendien werkt Eva maar zes maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar is ze met verlof en neemt Beau van Erven Dorens het over.

Wat vreemd is als je bedenkt wat haar salaris is, 1,2 miljoen euro per jaar. Eva is net weer op vakantie geweest en Beau neemt het nu weer over.

Het ziet er naar uit dat Eva kort na het aflopen van haar contract wordt ontslagen bij RTL. Want waarom zoveel betalen voor Eva als je ook Beau, Humberto of Renze kunt neerleggen en een plaatsvervanger hebt.

Qua kijkerspubliek maakt het niet uit of de talkshow wordt gepresenteerd door Eva, Beau of Humberto.

Rob Goosens maakte het volgende commentaar op RTL Boulevard:

“Bij RTL staan ​​vier mensen aan het roer van de talkshow, maar nu neemt Beau voor zes weken het stokje over van Eva Jinek en daarna is Jinek weer voor zes weken terug.

Dus als afzender zeg je: ze zijn onderling uitwisselbaar, en het hele concept van persoonlijkheid is: je kunt ze niet ruilen. ”

Maar als Eva ontslagen wordt bij RTL, is het de vraag of ze naar PBS kan.

Want voor Op1 is het geen talkshow meer met één presentator als Jeroen Pauw. Qua salaris mag je maximaal 180.000 euro per jaar verdienen, als je 1,2 miljoen euro gewend bent is dat al een hele grote tegenvaller.

Dus krabbelde Eva door elkaar en vertelde RTL dat ze bereid was een mooi salaris te overhandigen als ze een nieuw contract binnenhaalde en misschien nog steeds haar tv-carrière redde.

Er wordt gezegd dat dit minimaal 50% moet zijn, en toen overwoog RTL om alleen Eva te behouden.

Lees verder

Trending