Connect with us

Actueel

Vrouw dood aangetroffen in huis van verdachte schietpartij

Bij de woning van een man die verdacht wordt van het neerschieten van iemand in Benschoten-Spakenburg (Utrecht) is woensdag een lichaam gevonden. Dat maakte de politie donderdag bekend.

Het betreft een woning gelegen in Sperwerhof te Nijkerk (Gelderland). “Haar identiteit en doodsoorzaak worden onderzocht”, aldus de politie.

Het slachtoffer van de schietpartij Bunschoten-Spakenburg was een 59-jarige man uit de buurt. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie kreeg woensdag even na 15.30 uur een melding van een schietpartij in de Veenestraat. Het pistool ging verschillende keren af. De kraai vloog over en de afstand tussen de twee plaatsen was ongeveer 10 kilometer.

Na onderzoek kon de politie de verdachte snel aanhouden in zijn woonplaats Nakerk. Hij werd uit de auto gehaald. Hij is in hechtenis genomen en een team van rechercheurs onderzoekt de zaak. Er is geen informatie vrijgegeven over de schietpartij of de omstandigheden van de dood van de vrouw. De politie roept getuigen op zich te melden.

Foto: Persbureau Heitink