Connect with us

Actueel

“DJ Nicky Romero chanteert meisjes met stiekem gemaakte foto’s”

Nicky Romero, beter bekend onder zijn artiestennaam Nick Rotteveel, is een Nederlandse dj en muziekproducent. DJ verschijnt op meerdere Juice-kanalen vanwege meerdere uitgelekte chats met een vrouw. De vrouw nam screenshots van haar chat met de dj, waarin Juicechannel beweert dat hij haar heeft gechanteerd met openhartige foto’s. Juicechannel meldde: “We kregen net weer een raar verhaal over Nicky. Hij ging bijvoorbeeld een tijdje uit met een dame. Het gebeurde uiteindelijk omdat ze dacht dat hij een beetje raar was. Verder gebeurde er niet veel. Veel dingen “Totdat de dame wat vragen stelde over Nicky. Gebruikte hij bijvoorbeeld een verboden middel. Ze antwoordde beleefd dat ze het niet wist. Er was een foto van haar topless. Die was van een camera en hing blijkbaar in zijn huis.” \”

Chat tussen Nicky Romero en meisje gelekt

Juicechannel vervolgde: “Deze dame wist niets van deze camera’s en werd onbewust gefilmd. Toen stuurde hij haar iets, wat je in het volgende artikel kunt zien. Juicechannel plaatste toen Gerelateerd gesprek, Nicky plaatste er twee foto’s op en zei: “Ben jij zeker? Probeer je over mij te roddelen? Of toch?” We kunnen niet zien wat er op de foto’s staat.

Het meisje in kwestie reageert geschrokken: “Wtf???? Hoe kom je aan die foto? Wat is dit?” Een tekstwisseling tussen de twee is dan te lezen. Het gesprek eindigt met: “Luister, je stuurt me een foto van mij.” Volledige toespraak en verhaal van Juicechannel: