Connect with us

Actueel

Erna (63) uit “Lang Leve de Liefde” is er bot over: “Ik ben een geweldige ontvanger in bed, geniet ervan”

De goedlachse Erna (63) uit “Lang Leve de Liefde” weet precies wat ze wil: een minstens zo goede man met wie ze helemaal los kan gaan.
Maar of Han (61) haar energie kan evenaren, valt nog te bezien.

Zowel Han als Erna komen uit Twente en dat lijkt de enige overeenkomst tussen de twee te zijn. Erna probeert een goede man te vinden. Het liefst eentje waar ze gek van wordt, maar dat kan nu nog niet. Want terwijl zij in de woonkamer danst op vrolijke tranentrekkers op haar telefoon, zit Han stoïcijns op de bank.

Na een tijdje plofte ze naast hem op de bank neer en probeerde een spelletje met Chatterbox te spelen. Wanneer Han aan Erna vraagt ​​of ze een gever of een nemer van liefde is, lijkt er enige spanning tussen de twee te zijn. “Ik ben een nemer”, zingt ze. “Ben jij de ontvanger in een relatie?” vroeg Han verbaasd. Toen begon ze te lachen. “Ik neem graag. Veel. Alles is inbegrepen.”

Genieten

Han zelf is een gever. “Een absolute gever.” Dat spreekt haar misschien aan. “Seksueel?”, En ze vuurt op hem. “Ja. Hoe zal ik het zeggen – goh, het is echt moeilijk – als een vrouw het niet leuk vindt, vind ik het niet leuk. ” Erna begreep die opmerking niet helemaal. “Dat hoeft toch niet?”

Volgens Han hangen echter genoeg mensen ‘hem op en is het over’. Dat zal Erna nooit overkomen. “Als ik het niet leuk vind, zal ik het je meteen vertellen. Ik ben een geweldige nemer als het om seks gaat. Geniet ervan.”

Bron: Linda

Lees verder

Actueel

Nicol Kremers wil OnlyFans-account uitbreiden: ‘iets met dieren’

Peter Gillis en zijn veel jongere vriendin Nicol Kremers zijn uit elkaar, zo heeft Gillis onlangs bevestigd op zijn sociale media.

De twee zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan en hebben nog steeds plezier met elkaar als vrienden.

Nicol heeft nu haar luxe leventje moeten opgeven en moet zelf voor haar inkomsten zorgen. Dit is niet gemakkelijk, omdat ze inmiddels een bekende Nederlander is.

Daarom heeft Nicol onlangs aangekondigd dat ze op OnlyFans zit en grote plannen heeft. Tijdens een interview met Shownieuws vertelde ze hier meer over.

Nicol heeft een speciale verrassing op de planning staan voor haar verjaardag en zegt dat ze allerlei leuke en spannende plannen heeft.

Ze houdt van taart en slagroom, dus het zal waarschijnlijk iets in die richting zijn. Daarnaast heeft ze ook andere ideeën, waaronder het werken met dieren, fonteinen en zwembaden.

Het is echter niet duidelijk of dit wel mogelijk is, aangezien er beperkingen zijn bij het werken met dieren.

Shownieuws-presentator Manuel Venderbos was verbaasd over de plannen van Nicol en vroeg zich af wat ze precies bedoelde met haar ideeën over dieren.

Patty Brard voegde daaraan toe dat ze niet zeker wist of het werken met dieren wel was toegestaan. Ronald Molendijk koos ervoor om geen commentaar te geven op het onderwerp.

Hoewel Nicol grote plannen heeft voor haar toekomst op OnlyFans, is het nog onduidelijk hoe succesvol ze zal zijn. Veel mensen zijn tegenwoordig actief op OnlyFans en de concurrentie is groot. Toch blijft Nicol optimistisch en hoopt ze op een succesvolle toekomst.

Lees verder

Actueel

Na een ritje op zijn nieuwe fiets kan Willem uit Eindhoven nooit meer zitten

Willem Adriaans uit Eindhoven heeft verschrikkelijke dingen meegemaakt. Terwijl hij op zijn nieuwe fiets reed, brak deze in tweeën. De reden was een productiefout, maar William kan sindsdien niet meer normaal zitten en heeft elke dag pijn.

Deze fiets is van het merk Spartan. Door een productiefout is het frame te zwak en kan door veelvuldig gebruik beschadigd raken. Willem merkte dit op. Helaas was hij niet op de hoogte van de terugroepactie. “Ik heb het nergens op tv of internet gezien. Ik wist niet dat er actie gaande was, hoorde het alleen van vrienden”, zegt Willem tegen Omroep Brabant.

Het breken van de syndroomfiets van Tietzer had ernstige gevolgen voor William. Het begon met pijn in zijn borst. Na onderzoek werd bij hem het syndroom van Tietze vastgesteld. Hier is geen remedie voor en de Eindhovenaren hebben chronische pijn. “Dus ik kan niet langer stil zitten.”

Schadevergoeding

De Eindhovense advocaat Guido Schakenraad heeft aan de zaak gewerkt. Hij heeft recht op schadevergoeding. “Het bedrijf had een terugroepactie gestart, die duidde op een defect in het product. Toen hebben we het gehad over productaansprakelijkheid”, legt Schakenraad uit.

Willem wilde zijn verhaal vooral gebruiken als waarschuwing voor andere Spartaanse bazen. Hij zou blij zijn als hij een nieuwe elektrische fiets kreeg. “Ik ga nooit meer op deze fiets rijden.”

Miljoenen euro’s

Maar toen bleek dat een productiefout de oorzaak was van het ongeval en Willem leed aan het syndroom van Tietze, viel er meer te claimen dan alleen een nieuwe fiets.

“Als de relatie eenmaal tot stand is gekomen, kijken ze naar inkomensderving, schadevergoeding, vergoeding voor speciale behandeling, hulp thuis…etc. Hoewel de situatie in Nederland niet zo slecht is, kan een dergelijke vergoeding in sommige gevallen oplopen tot maximaal miljoenen euro’s.”

Toch aarzelt Willem Adriaans om een ​​rechtszaak aan te spannen. Als hij de zaak verliest, is hij bang een hoge prijs te betalen. Sparta was op korte termijn niet bereikbaar voor commentaar.

Lees verder

Actueel

Pieter en Nele geconfronteerd met verschrikkelijk nieuws waar elke ouder voor vreest

De kleine Laura van bijna twee jaar heeft afgelopen jaar veel steun gekregen in haar strijd tegen leukemie. Ze begon met chemotherapie en was bijna genezen. Maar nu het slechte nieuws. Haar ziekte keerde terug en de vooruitzichten waren slechter dan ooit.

Pieters vader en moeder Nele De Medts (38) leefden in constante angst en verdriet. Hun jongste dochter ondergaat zeer zware chemokuren. “Een jaar nadat het ziekenhuis ons tweede thuis werd, kwam de leukemie terug. De vorige chemotherapie werkte niet, het hielp niet eens”, zegt Nele tegen Het Laatste Nieuws.

levensvatbaarheid

Doktoren deelden vorige maand serieus nieuws met de familie, waardoor er slechts twee opties overbleven. Of start palliatieve zorg. Dan zou Laura thuiskomen, maar in het beste geval had ze nog maar twee jaar te leven. Of veel chemotherapie gevolgd door een beenmergtransplantatie. Het overlevingspercentage is 10%, misschien 15%. ”

onmenselijk

De harde straf sloeg in bij vader Peter (37) als een bom. “We zijn vorig jaar door een achtbaan gegaan. We hadden hoop, angst, vreugde, warmte, woede, verdriet en uiteindelijk euforie. Want na 9 maanden behandeling zijn alle bloedwaarden weer normaal.”

Maar net toen we dachten dat we er waren, verscheen er een verdachte blauwe plek op haar been. Nadat bloedonderzoek alles had uitgesloten, begon de nachtmerrie opnieuw. Nu ben ik doodsbang voor wat er gaat gebeuren. Maar we moeten doorgaan. Voor Laura, maar ook voor haar broer Lars (6) en zus Liv (4). Maar ook voor onszelf. ”

“We willen geen dag dat we moeten zeggen of … dus nu grijpen we het beetje hoop dat we nog hebben met beide handen aan.”

Laura is sterk

Hun dochter is sterk. Ze troostte ons en veegde zelfs onze tranen weg. Ze zei dat we niet moesten huilen. Een week geleden heb ik een tijdje bij haar in bed gelegen, net voordat ze in slaap viel. Ze streelde mijn haar en zei: “Mam, ik hou van je.” Ik hou ook heel veel van jou, lieve Laura. Naar de maan en terug, antwoordde ik haar. “

Lees verder

Actueel

Dringende oproep van politie aan Nederlanders om te helpen bij de vermissing van twee kleine meisjes

De politie heeft een beroep gedaan op de Nederlanders om hen te helpen bij het vinden van twee vermiste meisjes die spoorloos zijn verdwenen. De twee meisjes van 12 en 13 jaar werden vermist in Alkmaar en er is sinds gisteren niets meer van vernomen.

De politie laat aan Hart van Nederland weten dat het onduidelijk is waar het tweetal voor het laatst is gezien. “We hopen dat mensen in de regio Alkmaar iets gemerkt hebben.

De Noord-Brabantse politie vermoedt dat de meisjes inmiddels aan de andere kant van het land zijn. In Noord-Brabant om precies te zijn. Waarom de politie dat dacht, is niet duidelijk. Het is nog niet bekend hoe de twee meisjes zich hebben vervoerd.

Signaleringspolitie deelde een signalement van de meisjes. Het 12-jarige meisje heeft een lichte huid, is ongeveer 1,65 meter lang, heeft lang zwart haar en een mager postuur. Ze draagt ​​een bril en een donkergroene jas met capuchon en bontkraag. Ze heeft ook een zwarte rugzak.

Het 13-jarige meisje heeft ook een lichte huidskleur, is ongeveer 1,60 meter lang, heeft zwart haar en droeg een zwart jack met capuchon, een zwarte portemonnee en zwart-wit geruite schoenen.

Helaas zijn er geen foto’s vrijgegeven, wat het zoeken uiterst moeilijk maakt.

Bijgewerkte foto’s zijn zojuist geplaatst:

Lees verder

Actueel

Yvon Jaspers deelt zeer tragisch nieuws

Yvon Jaspers, bekend van programma’s als Boer zoekt Vrouw en Over Mijn Lijk, heeft vandaag een tragische gebeurtenis meegemaakt.

Op haar Instagram-account deelde de televisiepresentatrice (50) het nieuws dat haar hond is aangevallen door een veel grotere hond tijdens een wandeling.

Jaspers schreef op Instagram dat haar hond Tom tijdens zijn dagelijkse wandelingetje is aangevallen. Hij werd minutenlang door de modder gesleurd en uit elkaar gereten door een veel grotere hond. Tom heeft diepe bijtwonden opgelopen en heeft hechtingen nodig.

De televisiepresentatrice beschrijft hoe haar zoon van 16 op dat moment de hond aan het uitlaten was en machteloos moest toekijken. Tom is in totale shock en Jaspers is diep geraakt door de gebeurtenis.

Ze schrijft: “Die lieve wijze rustige goedzak moet teveel meemaken op zijn oude dag. Ik kan niet meer stoppen met huilen.”

Het is duidelijk dat Jaspers erg veel verdriet heeft om wat er is gebeurd met haar hond. Het is altijd pijnlijk als we een dierbare verliezen, zelfs als het om onze huisdieren gaat.

Honden zijn vaak een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven en deel van onze familie, dus het is begrijpelijk dat Jaspers erg aangedaan is door de aanval op haar hond.

Veel fans en volgers hebben hun medeleven betuigd aan Jaspers en haar familie. Velen stuurden haar liefdevolle berichten en wensten Tom een snel herstel toe.

Het is duidelijk dat de televisiepresentatrice veel steun heeft van haar fans en volgers in deze moeilijke tijd.

We wensen Yvon Jaspers en haar familie veel sterkte en hopen dat Tom snel herstelt van de aanval. Het is belangrijk om te onthouden dat we onze huisdieren moeten beschermen en voor hen moeten zorgen, omdat ze een belangrijk deel van ons leven zijn.

Lees verder

Actueel

Het wordt nog gekker: Nieuwe vlam Nicol Kremers geen onbekende voor Peter Gillis!

Het lijkt erop dat Peter Gillis en Nicol Kremers inderdaad uit elkaar zijn gegaan, zoals al langer werd gespeculeerd. Gillis liet weten dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan.

Er gingen geruchten dat Nicol een relatie had met een barbier uit Schoonhoven, maar die relatie was al snel voorbij.

Echter, deze week liet Nicol Kremers op TikTok doorschemeren dat ze een nieuwe liefde heeft in haar leven.

Deze nieuwe liefde blijkt Patrick te heten en volgens bronnen heeft Kremers het erg gezellig met hem. Het opvallende is dat Patrick geen vreemde is voor Peter Gillis, want hij is een oud-werknemer van hem.

In een live-sessie op TikTok deed Kremers een bijzondere onthulling. Ze zei namelijk dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind. Dit suggereert dat ze een serieuze relatie heeft met Patrick.

Kremers deelde ook een foto in haar Instagram Stories en naar verluidt is deze gemaakt in de woning van Patrick.

Het Instagram-kanaal Realityfbi deed vervolgens onderzoek en ontdekte dat Patrick de zoon is van zangeres Hanny.

Deze vrouw is onder andere bekend van Hanny en de Rekels en het super bekende liedje Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn.

Het is interessant om te zien hoe dit nieuws zich verder ontwikkelt. Het lijkt erop dat Peter Gillis en Nicol Kremers nog steeds in elkaars leven zijn, aangezien Patrick een oud-werknemer van Gillis is.

Het is afwachten hoe de reactie van Gillis zal zijn op het nieuws dat zijn ex-vriendin nu een relatie heeft met een oud-werknemer van hem. Misschien reageert hij wel helemaal niet, omdat hij en Kremers in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Het blijft hoe dan ook spannend om te volgen.

Lees verder

Actueel

Dreigende nieuwe uitbraak: “We moeten ons schrap zetten”

Het RIVM zet zich schrap voor een uitbraak van de potentieel dodelijke schimmelziekte Candida auris. Het Rijksinstituut bevestigde aan De Telegraaf dat ziekenhuizen “klaar” moeten zijn. We hebben ook het potentieel om pandemieën aan te pakken.

uitbraak

De schimmel verspreidt zich momenteel in de Verenigde Staten, waar geruchten over uitbraken gaan. Er zijn ook uitbraken gemeld in Griekenland, Spanje en Italië. Wel is in Nederland Candida auris waargenomen.

opwarming van de aarde

Medisch microbioloog Eelco Meijer legde aan De Telegraaf uit dat gist gemakkelijk ziekte-uitbraken kan veroorzaken omdat C. auris goed overleeft in het milieu, vooral in ziekenhuizen. Overdracht vindt plaats van persoon op persoon.

Meijer gaf de schuld aan “opwarming van de aarde” voor de verspreiding en zei gisteren dat hogere temperaturen de voorkeur hadden. De opwarming van de aarde lijkt een zeer plausibele theorie”, legt de dokter uit.

Ziekenhuizen moeten voorbereid zijn

Gist verspreidt zich vooral in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Mensen met een verzwakt immuunsysteem kunnen erg ziek worden van de schimmel. Ze lopen het risico te overlijden aan candida.

Mayer zei dat het “gewone publiek” zich voorlopig geen zorgen hoeft te maken. Wel moeten ziekenhuizen voorbereid zijn op uitbraken. kom meer te weten? Klik hier voor de instructies van Eelco Meijer.

Lees verder

Actueel

Ouderen zorgen voor opschudding in tv-programma door direct de lakens in te duiken

De Zweedse versie van het Romantic Hotel was meteen een sensatie. Vonken vlogen onmiddellijk tussen Monica (72) en Roger (70). Zelfs tot het punt waarop ze tussen de lakens duiken. Monica zei het ronduit: “Ik wilde hem op de eerste dag.”

Tijdens een datingshow gaan tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om liefde te vinden. Voor Monica en Roger in de jaren zeventig was de zoektocht snel voorbij. De twee vonden elkaar meteen.

Kijkers zien de tortelduifjes elkaar knuffelen, kussen en knuffelen. Daarna namen ze een bubbelbad en belandden ze tussen de lakens. Roger kuste liefdevol en zei: “Ik denk dat we veel plezier samen kunnen hebben. Jullie zijn spontaan, en dat vind ik leuk. En jullie lijken ook van spontaniteit en excentriciteit te houden. We zouden een gevaarlijk goed stel kunnen zijn.”

bekritiseren

Er is veel kritiek op deze afbeeldingen. De Zweedse politicus Chris Marshall zei dat hij de foto’s niet mooi vond. “Sommige scènes wankelen op de rand van inbreuk op de privacy. Waarom zou je nu niet investeren in livestreaming om alpenhutseks te laten zien? Waarom heiliger zijn dan een 30-jarige datingshow? Camera’s klaar, kijkcijfers zullen exploderen.”

Lees verder

Actueel

Vierjarige Alice overlijdt na aanval door hond van de buren

Een vierjarig meisje genaamd Alice Stones is dinsdag in Milton Keynes, Zuidoost-Engeland, in haar eigen achtertuin doodgebeten door de Amerikaanse bulldog van haar buren. De politie kwam kort na de aanval ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. Alice overleed op de plaats van het incident. De hele buurt is diep geschokt door dit tragische ongeval. “Het is hartverscheurend dat we haar nooit meer zullen zien,” aldus een buurman.

Het meisje woonde samen met haar alleenstaande moeder in het huis. Na de aanval liep de hond nog even door de straten voordat de politie het dier doodde. Het gezin dat de hond adopteerde, woonde in de buurt en had het dier ongeveer acht weken geleden uit een opvangcentrum gehaald.

Er zijn geen andere gewonden gevallen en er zijn geen arrestaties verricht, zo meldt de politie. De nabestaanden van Alice krijgen nu psychologische ondersteuning.

Volgens buren hadden ze geschreeuw gehoord, maar beseften ze niet meteen de ernst van de situatie. “Ik dacht dat het lawaai van iemands televisie kwam,” vertelt een buurtbewoner. “Later hoorde ik iemand schreeuwen en huilen. Ik wist helemaal niet wat er aan de hand was. Een vriend van mij die dichterbij woont, hoorde een vrouw roepen: ‘Mijn kindje, ze is dood, ze is dood!’.”

Buurvrouw Rita Matthews herinnert zich Alice als “een vrolijk en gelukkig kind”. Matthews zag Alice regelmatig met haar moeder naar school wandelen. “Ze liep altijd hand in hand met haar moeder. Het is hartverscheurend dat we haar nooit meer zullen zien,” aldus Matthews. Buren hebben bloemen neergelegd voor het huis van het meisje.

Lees verder

Actueel

Fataal auto-ongeluk eist het leven van Chloe (16) en vriendin tijdens terugreis naar huis

Het leven is onvoorspelbaar en we kunnen nooit met zekerheid zeggen wat de toekomst voor ons in petto heeft. Dit wordt opnieuw duidelijk bij het tragische verlies van twee jonge tienermeisjes, Bayleigh Bowlin en Chloe Taylor, die hun leven nog voor zich hadden.

De meisjes waren beste vriendinnen en keken uit naar het schoolfeest. Net als veel andere tienermeisjes poseerden ze trots voor de camera’s voordat ze vertrokken.

Chloe’s moeder plaatste de foto’s op Facebook, niet wetende dat deze momentopnames zouden blijven voor altijd.

De volgende ochtend realiseerden de families zich dat de meisjes vermist waren en plaatsten ze bezorgde berichten op sociale media.

Helaas ontdekten hulpverleners kort daarna een Nissan Altima die tegen een boom was gecrasht op de kruising van Highway 613 en Lum Reeves Road. Bayleigh en Chloe kwamen om het leven op de plaats van het ongeval.

De oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt momenteel onderzocht door de autoriteiten.

Het is een tragedie dat twee jonge levens op zo’n verschrikkelijke manier verloren zijn gegaan. Onze gedachten zijn bij hun families en vrienden in deze moeilijke tijd.

Dit verlies is een trieste herinnering aan het belang van verkeersveiligheid en het naleven van verkeersregels.

Het is essentieel dat we ons allemaal bewust zijn van de risico’s op de weg en ons verantwoordelijk gedragen om tragedies zoals deze te voorkomen.

Lees verder

Trending