Connect with us

Actueel

Erna (63) uit “Lang Leve de Liefde” is er bot over: “Ik ben een geweldige ontvanger in bed, geniet ervan”

De goedlachse Erna (63) uit “Lang Leve de Liefde” weet precies wat ze wil: een minstens zo goede man met wie ze helemaal los kan gaan.
Maar of Han (61) haar energie kan evenaren, valt nog te bezien.

Zowel Han als Erna komen uit Twente en dat lijkt de enige overeenkomst tussen de twee te zijn. Erna probeert een goede man te vinden. Het liefst eentje waar ze gek van wordt, maar dat kan nu nog niet. Want terwijl zij in de woonkamer danst op vrolijke tranentrekkers op haar telefoon, zit Han stoïcijns op de bank.

Na een tijdje plofte ze naast hem op de bank neer en probeerde een spelletje met Chatterbox te spelen. Wanneer Han aan Erna vraagt ​​of ze een gever of een nemer van liefde is, lijkt er enige spanning tussen de twee te zijn. “Ik ben een nemer”, zingt ze. “Ben jij de ontvanger in een relatie?” vroeg Han verbaasd. Toen begon ze te lachen. “Ik neem graag. Veel. Alles is inbegrepen.”

Genieten

Han zelf is een gever. “Een absolute gever.” Dat spreekt haar misschien aan. “Seksueel?”, En ze vuurt op hem. “Ja. Hoe zal ik het zeggen – goh, het is echt moeilijk – als een vrouw het niet leuk vindt, vind ik het niet leuk. ” Erna begreep die opmerking niet helemaal. “Dat hoeft toch niet?”

Volgens Han hangen echter genoeg mensen ‘hem op en is het over’. Dat zal Erna nooit overkomen. “Als ik het niet leuk vind, zal ik het je meteen vertellen. Ik ben een geweldige nemer als het om seks gaat. Geniet ervan.”

Bron: Linda