Connect with us

Actueel

Bistro Nicolette van Dam gesloopt – “gadverdamme!”

Positieve recensies kan Nicolette van Dam’s Bistro niet verwachten. Sterker nog, voormalige gasten waren lovend over de kwaliteit van het eten: “Ik vind het vies en wil die chips niet eten!”

Van Dum Bistro

Samen met haar broer Nicolette runt ze Brasserie van Dam in het mooie Amsterdam-Zuid, een plek waar velen komen kijken en bezocht worden. In de aftercast vertellen De Mediameiden, Tamar Bot en Fanny van de Reijt dat ze daar gingen lunchen. ten slotte? Dit is zeer teleurstellend.

Vooral de zalmtartaar viel in de smaak: “Het was een zalmtartaar met wat avocado erin en wat ondeugende kaascrackers. Ik was er echt van onder de indruk… weet je die bij Albert Heijn? Die zalmbak? Die zalm stukjes? Het lijkt erop dat ze echt gewoon hebben geblaft en die kom zalm op dat bord hebben gegooid en een beetje avocado erop hebben gelegd. Dat is geen zalmtartaar die stevig bij elkaar wordt gehouden.

Patat? “misselijkheid!”

Maar het absolute dieptepunt van de avond was de friet: “Wat ik echt haat is dit: we bestellen een kant friet om met elkaar te delen, en je doet deze friet in een kom, en dan is er dit kleine kommetje met een gelige De saus. Ik vermoed dat het de kerriemayonaise is. Ik pakte de chips en deed ze in de saus en toen de chips de saus raakten, zag ik een andere kleur eronder. Laten we zeggen, de bovenste laag van de saus is donkerder dan de saus zelf.”

Bron: Showcase