Connect with us

Actueel

Iris (80) zegt dat speelgoedjongen Mohammad (35) niets geeft om haar geld

Een 80-jarige vrouw heeft onthuld dat ze “zich maagd voelde” toen ze haar Egyptische vriend, 35, voor het eerst kuste.

De romance van Iris Jones met Mo Irbriham begon zoals zoveel moderne relaties: in de virtuele wereld van Facebook.

De vonken sloegen snel over en binnen twee weken beleed Mo zijn liefde voor een gepensioneerde schoonmaker uit Somerset die 45 jaar ouder was dan hij. In november vloog Iris naar Caïro om de kwaliteitsinspecteur te ontmoeten en viel meteen in zijn armen.

Iris zei dat haar ex-man zei dat ze frigide was, maar dat ze intiem werd met Mo binnen enkele uren nadat ze hem voor het eerst had ontmoet.

Iris zei: “Het is ongelooflijk. Ik voel me weer maagd. Het is niet gemakkelijk, maar wel heel liefdevol en romantisch.”

Het stel wilde meteen in Caïro trouwen, maar de Britse ambassade zei haar eerst haar echtscheidingsakte en een ongehuwde verklaring te tonen, die zouden bewijzen dat ze kon hertrouwen.

Nu spaart Iris geld om terug te keren naar Egypte om met Mo te trouwen. Helaas voor Mo verloor hij zijn baan omdat hij vrij nam om meer tijd met Iris door te brengen.

Hij zei geen geld te willen van Iris, die leefde van een pensioen van 240 euro per week.

Mo zei: “Liefde heeft geen leeftijd, geen grenzen. Ik kon het goed vinden met Iris, ik voelde me heel teder. Het kan me niet schelen wat anderen denken, zolang we ons maar goed voelen samen.”

Ellis voegde eraan toe: “Als hij voor het geld met me zou trouwen, zou hij erg teleurgesteld zijn omdat ik van mijn pensioen leef.”