Connect with us

Actueel

Bizar: 16-jarige sterft door een populair drankje

Kinderen zijn ongelooflijk veerkrachtig, maar soms ervaren jonge mensen zoveel stress dat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Vooral kinderen zijn veerkrachtig. Als hun gevoelens gekwetst zijn, kunnen ze later meestal weer glimlachen. Als ze schaafwonden hebben, genezen hun wonden snel. Als ze ziek worden, herstellen ze meestal snel.

Maar soms staan ​​jongeren zo onder druk dat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Lanna is energiek, actief en leidt een gezonde levensstijl. Ze is heel extravert en heeft geen gezondheidsproblemen.

Maar toen ze in de zomer van 2014 met de familie van een vriend op vakantie ging in Mexico, gebeurde er iets vreselijks.

Op een dag op een strand in Mexico kreeg ze moeite met ademhalen en zakte in elkaar. Ze is naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden ze helaas niets aan doen. Ze kreeg een fatale hartaanval.

De dood is altijd verschrikkelijk voor een persoon, maar het is zelfs nog tragischer wanneer het leven voor een persoon staat wanneer hij sterft.

Lanna’s dood blijft een mysterie. Niemand zag de waarschuwingsborden.

Later begon Lanna’s moeder Chris dieper na te denken over de plotselinge dood van haar dochter.

Lana was uitgedroogd toen ze stierf, maar ze had de hele dag gedronken. Ze dronk echter alleen energiedrankjes en viel flauw nadat ze een blikje Red Bull leeg had gedronken.

Hoge niveaus van cafeïne en suiker in energiedrankjes hebben mogelijk bijgedragen aan de plotselinge dood van Lanner, vertelde cardioloog Jack Wolfson aan KSAZ FOX 10.

“Er is medisch bewijs dat energiedrankjes slecht voor je zijn. Ze veranderen het hartritme en beïnvloeden de bloeddruk.”

Chris zei dat het iedereen kan overkomen. Nu wil ze andere ouders eraan herinneren om ervoor te zorgen dat dit niemand anders overkomt.