Connect with us

Actueel

67-jarige vrouw is een swinger en heeft dagelijks s*ks met meerdere groepen

Hoe, wat of wie je graag in bed ligt, kan even duren om erachter te komen. Wanneer je voor het eerst gaat daten, is je seksualiteit een puinhoop en weet niemand echt wat ze willen.

De meeste mensen komen er pas op latere leeftijd achter hoe ze “hun vuur moeten aansteken”, terwijl anderen er langer over doen om erachter te komen wat ze leuk vinden.

Siobhan was 57 toen ze zich realiseerde dat seks met meer dan twee deelnemers iets was waar ze enorm van genoot.

Sindsdien bezoekt ze parenclubs, waar ze seks kan hebben met wel acht mensen tegelijk.

Hier schrijven we niet alleen over dingen die onze lezers aan het lachen maken. We belichten ook de levens van mensen die verschillende en unieke paden hebben gevolgd. Maar we vinden dat alle mensen even waardevol zijn en gerespecteerd moeten worden zolang ze niemand pijn doen!

Een swinger is een persoon of stel die graag van partner wisselt.

Siobhan, 67, vertelde het Britse Channel 4 in een documentaire over swingers, volgens The Sun: “Een van de redenen waarom ik misschien niet ga trouwen, is omdat ik denk dat ik me met één persoon zou kunnen vervelen.”

Bezit een “Game Room”

Overdag bloemen verkopen, ’s avonds bohémien. Dat is het dagelijks leven van de 67-jarige Siobhan.

Tien jaar geleden ontdekte Sibhoan het swingersleven en sindsdien heeft ze niet meer achterom gekeken.

“De meeste van mijn sessies op een dag zijn waarschijnlijk drie of vier keer. Toen ik het voor het eerst deed, kon ik niet geloven dat een 20-jarige seks zou willen hebben met een 60-jarige, maar ze doen ik ben blij dat ik het heb gedaan”, zei Sibhoan tegen Channel 4.

Als ze jongensorgieën ontmoet, doet ze dat in haar “speelkamer”.

“machtiging”

Siobhan staat er echter niet alleen voor als het gaat om het leven als swinger in Engeland. Volgens de documentaire zijn er nu 1,5 miljoen swingers in het land.

“Swingen was heel krachtig. Ik had de leiding over mijn leven en swingen hoorde erbij. Het belangrijkste was dat ik controle had over mijn seksleven”, zegt Sibhoan in de documentaire.

leef als een swinger

Het klinkt misschien niet erg romantisch, maar de waarheid is dat Sibhoan bloemen heeft gekregen op hun laatste date.

“Het was geen echte date. Hij kwam gewoon langs om me de grootte van zijn penis te laten zien,” zei Siobhan.