Connect with us

Actueel

Cobie (2) hangt zichzelf per ongeluk op aan een touw – RIP

Als ouders willen we gewoon dat onze kinderen gelukkig en vooral veilig opgroeien.

We gebruiken onze ervaring en wijsheid om ervoor te zorgen dat onze kinderen nooit in gevaar zijn. De gedachte dat onze kinderen pijn lijden, is te afschuwelijk om je voor te stellen.

Helaas gaat opgroeien gepaard met een natuurlijke nieuwsgierigheid die kinderen er soms toe brengt om te spelen met dingen die ze niet zouden moeten doen of om in gevaarlijke situaties terecht te komen. Hierdoor raakten enkele kinderen gewond, of in uiterst tragische gevallen erger.

Zoals dit trieste verhaal laat zien, hoe hard we ook proberen, we kunnen onze kinderen niet tegen alles beschermen.

Overlijden door ongeval Een tweejarig jongetje uit Cornwall, Engeland, heeft zichzelf per ongeluk opgehangen aan een blind touw, meldt de Daily Mirror.

Een gerechtelijk onderzoek wees uit dat peuter Cobie Grimshaw tijdens het spelen op 4 april verstrikt raakte in een kralenketting die aan een bankraam hing.

Moeder Lauren Grimshaw, 26, vond haar zoon minuten later, maar de schade was al aangericht – Bryant liep ernstige hersenbeschadiging op door zuurstofgebrek. Hij stierf drie dagen later, op 7 april.

“Hij was een liefhebbend jongetje”
“Ik zou hieraan willen toevoegen dat hij een vrolijke, lieve kleine jongen was die door iedereen geliefd was”, zei Lauren na het gerechtelijk onderzoek naar de dood van haar zoon.

“Hij is de grote baas van opblaasbare themaparken in Zuidwest-China en iedereen luistert naar hem.”

“Hij is net begonnen op de kleuterschool, waar hij veel vrienden heeft gemaakt.”

“Hij is mijn enige kind, hij is elke dag het zonnetje in mijn gezin”

Sprekend over het incident waarbij haar zoon om het leven kwam, vertelde Lauren hoe ze de woonkamer binnenkwam en Bryant rechtop op de bank bij het raam zag staan.

“Ik herinner me dat ik dacht dat hij leek te slapen, maar toen ik dichterbij kwam, zag ik het touw om zijn nek”, legde ze uit.

“Ik pakte hem meteen op en maakte hem los, belde toen mama en Tom (haar partner) terwijl ik het touw van zijn nek verwijderde.

Hulp mocht niet baten “Mama nam Cobie over. Ik schreeuwde om hulp. Mam legde hem op de bank en begon met reanimeren terwijl ik 112 belde voor een ambulance.”

Bryant werd per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet worden gered.

“Ik kreeg te horen dat zijn hersenen opgezwollen waren en dat hij het misschien niet zou overleven”, zei Lauren.

Hij lag aan de beademing tot aan zijn dood op 7 april.

“Ik ben er kapot van door de dood van Cobie en mis hem nog elke dag.

“Ik wil gewoon dat alles weer wordt zoals het was.”

Volgens lijkschouwer Andrew Cox was de doodsoorzaak van Bryant wereldwijde hersenbeschadiging door verstikking.

Bank als trampoline “Cobie was een normale, gezonde jongen van twee jaar oud”, zei hij. “Ik ben overal mee bezig, natuurlijk ben ik gewend om als trampoline op de bank te klimmen.”

“Hij deed wat een tweejarig jongetje vanmorgen zou doen, maar toen hij op de rugleuning van de bank klom, raakte hij helaas verstrikt in een touw dat niet aan de muur was vastgemaakt en werd hij per ongeluk verstrikt en gewurgd. “Jezelf.

Dit soort verhalen breken echt mijn hart. Niemand zou verantwoordelijk moeten worden gehouden voor dit nog maar twee jaar oude jongetje dat in zulke onnodige omstandigheden van de wereld verdwijnt.

Ik kan me het verdriet en de pijn voor Lauren en haar familie alleen maar voorstellen. Rust zacht Cobe.

Heer, sla uw liefdevolle armen om Cobie’s dierbaren en bescherm hen tegen de voortdurende kwelling in deze moeilijke tijd.

Rust zacht Cobe!