Connect with us

Actueel

Het publiek van Lang Leve de Liefde vroeg zich af wat deze dame gebruikte!

Als je in Lang Leve de Liefde bent, ben je natuurlijk op zoek naar iemand om quality time mee door te brengen. Je moet veel over jezelf vertellen voordat je kunt deelnemen. Welke opleiding heb je bijvoorbeeld genoten, wat voor werk doe je en welke hobby’s heb je. En of je in het weekend graag naar de bar gaat om bier te drinken en te zingen. Als dat jouw ding is, is het moeilijk om gezinnen te matchen die graag elke avond series kijken op Netflix. De kans dat jullie een match met elkaar vinden is natuurlijk veel groter als jullie allebei op dezelfde golflengte zitten. Klikken zijn echter ook belangrijk. Je kunt tenslotte niet opschieten met iedereen die tegen een bar schreeuwt.

Smileygezichten in Lang Leve de Liefde!

Laten we samen plezier maken op onze volgende date. Beide singles hadden een geweldige tijd. Man zei: “Ik had veel plezier, ja, echt. Nee, ik ben niet verdrietig om hier te zitten. Ik vind je een aardige vrouw. Natuurlijk. Een echte smiley, dat ben ik. Maar ik deed het echt. Geen klikken .

Weet je, ik zie je meer als een vriend. Uitstel is dus geen optie. Deze vrouw ziet haar date ook meer als een vriend, naar bars gaan. Maar de spanning en liefde ontbreekt. Het maakt niet uit. Wat het publiek echter opmerkte, was dat de vrouw plotseling stomverbaasd was.