Connect with us

Actueel

Gerrard waagt zijn kans in Long Live Love: “Waar wil je me aanraken?”

Als je LLDL (afkorting van Long Live Love) neemt, ben je opgewonden. Het was een blind date die minstens 24 uur duurde. Merk je binnen de eerste 5 minuten dat dit niet werkt, dan staat je een lange dag te wachten. Showproducenten proberen wedstrijden uit op basis van de voorkeuren van de singles. Daarom wonen verlegen mensen niet snel in huisjes met kroegentijgers.

Als je twee introverte mensen bij elkaar zet, wordt het waarschijnlijk een ongemakkelijke date. Gerald was verlegen, en zijn date ook, maar niet zo verlegen als Gerald zelf. Gerrard heeft zijn moeder gebeld om hulp te vragen om dichterbij te komen. Dus vroeg hij zijn moeder om tips over hoe hij zijn date kon kussen en een zet kon doen.

Gerald waagde zijn kans in LLDL!

Om het ijs te breken, beantwoordden Gerald en zijn date een reeks vragen. Gerald droeg bij aan de onhandigheid door enkele “opwindende vragen” van zijn date te krijgen. De eerste vraag is bijvoorbeeld: “Heb je je ooit afgevraagd hoe ik er naakt uitzie?”: “Waar zou je me het liefst willen aanraken?” Nou, het gaat als volgt: