Connect with us

Actueel

Slecht nieuws na spanningen Jean-Marie Pfaff: ‘overleden aan kanker’

Jean-Marie Pfaff heeft afscheid moeten nemen van zijn zus Antoinette, die op 62-jarige leeftijd aan kanker is overleden. Hoewel ze niet bepaald close waren, was het een moeilijke tijd voor Jean-Marie.

Jean-Marie Pfaff had al een tijdje ruzie met zijn zus Antoinette. De spanningen liepen op toen Debby Pfaff in 2012 trouwde en Antoinette niet was uitgenodigd. In 2013 leek het goed te gaan totdat Antoinette bergafwaarts ging. Antoinette werd aangemoedigd door de oproep van Jean-Marie Pfaff voor een grote operatie om te laten zien dat hij haar miste. Wat er daarna gebeurde is niet bekend.

Voor de zekerheid wilde de familie van Antoinette op TvFamilie niet bevestigen of de ruzie tussen Jean-Marie Pfaff en Antoinette voor haar dood was opgelost.

Ze zeiden in een verklaring dat ze op dit moment wilden rusten en de tijd wilden nemen om het verlies te verwerken. Ze zeiden dat alles op een later tijdstip zou worden opgehelderd en dat Jean-Marie Pfaff, hun vader en Sandrina afscheid hadden genomen van Antoinette. Meer willen ze voorlopig nog niet zeggen.