Connect with us

Actueel

Andre Hazes zet geen erfenis na omdat hij een andere vader heeft

Andre Hazes was te zien bij Eva Jinek, waar hij heel open was en Eva hem niet hele moeilijke vragen stelde. Andre zei onder meer dat hij geen contact meer heeft met zijn zus Roxana, van wie hij denkt dat zijn moeder boos is.

Wat er in het gezin tussen zijn moeder en zus is gebeurd, was volgens Andre niet normaal. Is hij nu helemaal verlost van de negativiteit van zijn moeder en wil hij zich focussen op zijn therapie.

Andre’s evaluatie van Eva Jink is als volgt:

“Nou, nou… Natuurlijk, dat gevoel heb ik soms, ja. Ik heb nu geen contact met mijn moeder, maar ik heb ook medelijden met haar omdat er dingen zijn… Ze kan er niets aan doen. Er is haar iets aangedaan en ik heb er ontzettend veel spijt van.”

schuine streep rachel

“Ik denk dat onze familie een beetje verdrietig is, weet je? Hoe ons leven eigenlijk is verlopen, en het verlies… wil focussen op het positieve.”

“Er zijn me veel goede dingen overkomen sinds ik de kliniek verliet, en ik laat niemand me dat afpakken. Sterker nog, iedereen die me nu in de weg staat, blijf mijn afstand, ja.”

vooravond:

“Denk je dat je dit probleem kunt oplossen?”

“Ik hoop het, ja. Toen kreeg ik ruzie met mijn moeder, toen kreeg ik ruzie met ze allebei, toen kreeg ik ruzie met die vent… als een jojo, echt vervelend. We allebei mijn eigen redenen, maar ik denk dat we het allemaal vervelend vinden. Ik hoop dat het ooit goed komt.”

onder behandeling

“Ik hoorde dat mijn zus werd geïnterviewd en ze vertelde over onze jeugd en de angst voor verlating en binding. Ik kreeg allerlei soorten therapie omdat we thuis zoveel hebben meegemaakt en het ging alle kanten op (…) Ik ben dankbaar – en ik merk dat mijn zus ook dankbaar is: we doorbreken echt de sleur.”

Andre had een andere vader

Maar de echte bom kwam op de vooravond van de show, toen Andre Hazes werd geïnterviewd door The Telegraph buiten de studio van Eva Jinek. De verslaggever vroeg Andre naar de erfenis, en Andre zei dat hij er niet bij was en niets met deze zaak te maken had.

Yvonne Coldeweijer antwoordde dat dit kwam omdat Andre Hazes senior helemaal niet de biologische vader van Andre was.

Rachel had eerder een relatie met de legendarische drugsbaron Marco Eijk, die in 2004 dood werd aangetroffen op een Belgische landweg.

Het gerucht gaat dat Marco Eijk de biologische vader is van Andre Hazes. Er circuleren foto’s waarop Marco en Andre op elkaar lijken. Trouwens, Rachel Haze heeft dit nooit ontkend, waar Yvonne naar verwees.