Connect with us

Actueel

Mama wil op de eerste schooldag een foto van haar dochter maken – en ze is stomverbaasd als ze die daarna ziet

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Als de school begint, willen ouders voor de grote dag een foto van hun kind.

Dat was onlangs het geval voor Brooke Millis, die op het punt staat naar school te gaan in Auburn, Alabama, VS. Haar moeder markeerde het nieuwe schooljaar met een nieuwe foto van haar dochter. Beiden waren zeer tevreden en gelukkig, maar toen ze achteraf de foto’s bekeken, waren ze stomverbaasd. Een ongenode gast gevangen genomen.

Terug naar school gaan na een lange zomer kan vaak bijzonder zijn. De zomervakantie is voorbij en het nieuwe semester staat op het punt te beginnen. Terug naar school is ook een speciale dag voor ouders. Sterker nog, ouders met oudere kinderen zien dat hun kinderen steeds meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgen. Om de grote opening van de school te herdenken, volgden veel ouders dit voorbeeld.

Het is ook een geweldige manier om je eerste schooldag te herinneren en in de toekomst op die tijd terug te kijken.

Maar toen moeder ShaneJoy Mills deze foto van haar dochter Brooke Mills maakte, kreeg ze iets meer dan ze had verwacht.

Aanvankelijk merkte ze niets ongepasts of ongewoons op aan de foto. Op het eerste gezicht ziet de foto van Brook Mills er prachtig uit. Maar toen de moeder een detail op de foto goed bekeek, kon ze haar ogen niet geloven.

“Oh mijn god, dat was vreselijk! Ik nam twee foto’s en zei tegen Brooke: ‘Laat alsjeblieft je tanden zien als je lacht. Toen zag ik de slang,” vertelde Mills aan WRBL.

“Ik zei: ‘Brooke kom hier’, en ze keek me raar aan.” Dus ik zei: “Brooke, ga nu uit de boom.” Ik zei het zachtjes, maar ik wist zeker dat mijn blik alles zei. \”

De slang past perfect bij de schors en is bijna onzichtbaar.

Het bericht van de moeder werd honderden keren gedeeld op sociale media. Gelukkig probeerde de slang gewoon de show te stelen door er goed uit te zien op de foto en niemand pijn te doen.