Connect with us

Actueel

Leestip:Linda (69) verliest al haar geld na verliefdheid op ‘hete Afrikaanse prins’

Linda, 69, uit Newcastle, VK, deelde een opmerkelijk verhaal. Drie jaar geleden ontmoette ze Muhammad, de “Prins van Afrika” uit Nigeria. Toen we elkaar ontmoetten, was alles verkeerd. “Prince” is voor haar geld.

Linda herinnerde het zich nog goed. Ongeveer drie jaar geleden kreeg ze een vriendschapsverzoek via Facebook. Op het portret was een “knappe zwarte man” te zien, zoals ze het zelf omschreef. “Ik kende hem niet, maar besloot het een kans te geven. Ik ben al drie jaar vrijgezel” Bijna zodra Linda het verzoek accepteerde, stuurde de man haar een bericht. Hij vond haar mooi .

“Ik voel me hierdoor erg gevleid. Fantastisch om te horen. De komende weken praten we soms de hele dag door. Hij wil alles weten. Of ik nu getrouwd ben, of ik kinderen heb en hoe mijn relatie met hen “Hij zei dat hij uit een grote, rijke familie kwam. Hij hoefde zich geen zorgen te maken over geld en stuurde een foto van een hele mooie auto.”

Twee maanden later nodigde Muhammad Linda uit om hem te bezoeken. Hij houdt te veel van en kan niet wachten. Linda ging akkoord en boekte een vlucht naar Nigeria. Maar toen ging het mis…

Nadat hij Lindsay had ontmoet op het vliegveld van Dacano, vertelde Mohamed hen dat zijn huis werd gerenoveerd. Hij zei dat ze daarom in een hotel moesten wonen. Toevallig wist hij een leuk hotel waar de twee een week sliepen.

“We hadden een geweldige week en ze gingen samen uit. Mohamed was zo aardig en kreeg altijd complimenten. Ik vond het moeilijk om naar huis te gaan, maar hij zei dat we elkaar snel weer zouden zien. Het gaf me hoop.”

Na thuiskomst ontving Qian Danlinda plotseling een vreemd bericht. Door een “vergissing” werd de bankrekening van Mohamed geblokkeerd en moest hij zijn personeel betalen. Kan Linda £ 10.000 overmaken? “Ik vond het raar en twijfelde een tijdje. Maar hij zei dat we elkaar nu leerden kennen en hij bleef de bank bellen om het uit te zoeken. Ik zou de volgende dag mijn geld terugkrijgen.”

Linda besluit het geld over te maken en krijgt een rekeningnummer uit Ghana. ‘Het was de naam van zijn neef,’ zei hij.

Maar de volgende dag kwam er geen geld. Mohammed bleef excuses verzinnen en om meer geld vragen. “Ik heb in mijn leven niet veel gespaard, zo’n 10.000 pond. Hij was boos toen ik zei dat ik geen geld had. Hij vroeg of ik een lening kon afsluiten en hij zou me echt terugbetalen.”

Maar Linda wilde geen geld lenen. Ze vertelde de prins dat ze hem geen geld meer kon geven, dus hield Mohammed haar tegen. Linda besteedde al haar spaargeld aan een relatie die helemaal geen relatie bleek te zijn. “Ik begrijp niet hoe ik zo dom kan zijn.”