Connect with us

BN'ers

Kroonprinses Amalia nam een ​​zeer dramatische beslissing

Een paar dagen geleden zei prinses Amalia dat haar leven moeilijk was omdat bedreigingen haar beletten een gewone student te zijn. Het lijkt erop dat al het negatieve nieuws over haar obesitas haar heeft bereikt.

Duitse media meldden dat ze er zeker van waren dat Amalia een zeer ingrijpende beslissing zou nemen omdat haar leven nu zo beperkt is. Maar daarvoor bleven de Duitse media beweren dat Amalia bij haar vriend Isbrand was, die uit Münster komt, waar hun familie woont en een groot loodgietersbedrijf heeft.

Sterker nog, de Duitse media hadden eerder verklaard dat Amalia in het geheim verloofd zou zijn met haar vriend. Maar er gaan geruchten in Nederland dat Amalia en Isbrand uit elkaar zijn.

In ieder geval zal Amalia volgens Duitse mediaberichten binnenkort een ingrijpende beslissing nemen omdat ze een normaal leven wil leiden. Ze zal stoppen omdat ze er niet tegen kan en niet wil. Of dat waar is, valt nog te bezien, maar we denken dat het hoogst onwaarschijnlijk is. Maar de Duitse media zijn hier heel stellig over.