Connect with us

Actueel

Wat erg: Gehandicapte vrouw in rolstoel zwaargewond nadat ze werd aangevallen door haar eigen hond

Bij een gruwelijk incident afgelopen dinsdag in het Belgische Lanaken is een zwaar gehandicapte vrouw ernstig gewond geraakt bij een woning in Jan Roserland. Ze werd gevangen genomen door haar drie Amerikaanse Staffordshire-terriërs.

Het slachtoffer is er erg aan toe en wordt behandeld in het ziekenhuis. De agressieve dieren zijn overgebracht naar een opvangcentrum in Kinrooi.

Burgemeester Marino Keulen (Open VLD): “De toedracht van de Jan Rosierlaan wordt momenteel onderzocht. Politie, OCMW en Dienst Woonkwaliteit werken hard om dit op te lossen. We gaan stap voor stap onderzoeken wat er in de woning is gebeurd die dag. Niet zeker.”

Ook worden de honden verzorgd in het asiel. “Ze zullen medisch en gedragsmatig worden gecontroleerd om te zien of het probleemdieren zijn. Ik zal het lot van deze dieren pas bekendmaken als ik ze heb verslagen.”

Bij een gruwelijk incident afgelopen dinsdag in Lanaken, België, raakte een ernstig gehandicapte vrouw ernstig gewond in het huis van Jan Rotherland. Ze werd gevangen genomen door haar drie Amerikaanse Staffordshire-terriërs.

Het slachtoffer is er ernstig aan toe en wordt in het ziekenhuis behandeld. De agressieve dieren zijn overgebracht naar een opvangcentrum in Kinrooi.

Burgemeester Marino Keulen (Open VLD): “De situatie in de Jan Rosierlaan wordt momenteel onderzocht. Politie, OCMW en Woonkwaliteit werken er hard aan om het probleem op te lossen. We gaan stap voor stap onderzoeken wat er die dag in de woning is gebeurd. Niet zeker.\”

Ook worden de honden verzorgd in het asiel. “Ze zullen medische en gedragscontroles ondergaan om te zien of het probleemdieren zijn. Ik zal het lot van deze dieren niet onthullen totdat ik ze heb verslagen.”