Connect with us

Actueel

Nick en Simon hebben ruzie in een tv-show

We kennen allemaal het verhaal van Simon Kaiser die de hele tijd vals speelde. Het zorgt ervoor dat Nick wil stoppen met zingen met zijn “goede” vrienden. Simons vrouw denkt nog steeds dat Simon niets te doen heeft en leeft in haar eigen bubbel.

Dus Nick en Simon kunnen elkaar niet uitstaan, maar willen toch wat geld verdienen voordat ze geen duo meer vormen. Er zullen dus veel afscheidsconcerten zijn en Nick en Simon hebben een nieuwe show voor AvroTros genaamd “Strandgasten”.

De eerste aflevering werd de dag ervoor uitgezonden, en zoals we zagen in de promo voor de show, hielden Nick en Simon afstand en spraken ze niet met elkaar.

In de eerste aflevering is er een erg ongemakkelijke scène tussen Nick en Simon. Het paar wordt zelden samen gezien, maar bij deze zeldzame gelegenheid, toen ze poseerden voor een foto met gasten, verliet Simon de foto nadat Nick iets had gezegd. Het maakte de tv ongemakkelijk. De twee keken elkaar weer aan en ze konden voelen en zien dat ze elkaars bloed konden drinken.

Ze hebben al zoveel geld verdiend, waarom de moeite nemen om het laatste beetje geld er zo pijnlijk uit te persen.