Connect with us

Actueel

Man schopt vriendin, veroorzaakt hersenbeschadiging, hartstilstand

Een 22-jarige man heeft vier jaar cel gekregen voor extreem partnergeweld en poging tot doodslag van zijn vriendin, volledig uitgewerkt met het spierversterkende middel DL. Sloeg zijn vriendin, J., hard op zijn knie. De bloedende vrouw liep hersenbeschadiging op en kreeg uiteindelijk een hartstilstand.

“De feiten zijn zo gruwelijk en ernstig dat strafvermindering onmogelijk is”, oordeelde de rechter.Het was een collega van de vrouw (26) die het misbruik ontdekte. Bezorgd dat de vrouw vorig jaar op 27 juni niet kwam werken, bezochten ze haar. In de foyer van haar huis troffen ze een gruwelijk tafereel aan. De jonge vrouw lag bewusteloos in een plas bloed. Ze stikte bijna.

jaloezie

De advocaat van het slachtoffer legde uit: “Al snel werd duidelijk dat haar vriend DL de boosdoener was. Ze had een zeer slechte relatie met hem. Ze werd meer geslagen dan opgegeten. De man was een stuk stront en nam haar alleen maar mee van jaloezie.” “Toen hij erachter kwam dat J. de dag ervoor een afspraak had gemaakt met een jeugdvriend, ontstak hij in woede. In slechts 36 uur stuurde hij haar 504 sms’jes, of 4. Omdat ze niet reageerde, bezocht hij haar ’s Morgens bij haar thuis. Toen ze hem niet binnen wilde laten, greep hij haar hoofd vast en duwde zijn knie hard tegen haar aan. Daarna werd ze nog een paar keer geslagen. Hij was To kill, dat is zeker. Hij vluchtte en nam haar mee mobiele telefoon zodat ze niet om hulp kon bellen. Paramedici die door collega’s waren gewaarschuwd, troffen een waar bloedbad aan. J. in de ambulance Ze kreeg een hartstilstand en moest worden gereanimeerd. Ze liep hersenbeschadiging, geheugenverlies en blijvende persoonlijkheidsveranderingen op.’

Spierbouwer

De advocaat van de verdachte vroeg de rechter om een ​​voorwaardelijke straf. “Hij onderschatte die dag zijn eigen kracht doordat hij spieropbouwende medicijnen slikte, bepaalde voedingssupplementen. Zijn trigger was omdat hij zijn vriendin verdacht van overspel. Hij had erg veel spijt van zijn daden.” simpele reden dat de feiten te schokkend zijn.