Connect with us

Actueel

Dating show gedoe: jaren zeventig duiken meteen de lakens in

De Zweedse versie van Hotel Romantik was meteen een sensatie. Vonken vlogen onmiddellijk tussen Monica (72) en Roger (70). Zelfs tot het punt waarop ze tussen de lakens duiken. Monica zei het ronduit: “Ik wilde hem op de eerste dag.”

Tijdens een datingshow gaan tien 65-plussers naar een luxe hotel in de Zwitserse Alpen om liefde te vinden. Voor Monica en Roger in de jaren zeventig was de zoektocht snel voorbij. De twee vonden elkaar meteen.

Kijkers zien de tortelduifjes elkaar knuffelen, kussen en knuffelen. Daarna namen ze een bubbelbad en belandden ze tussen de lakens. Roger kuste liefdevol en zei: “Ik denk dat we veel plezier samen kunnen hebben. Jullie zijn spontaan, en dat vind ik leuk. En jullie lijken ook van spontaniteit en excentriciteit te houden. We zouden een gevaarlijk goed stel kunnen zijn.”

bekritiseren

Er is veel kritiek op deze afbeeldingen. De Zweedse politicus Chris Marshall zei dat hij de foto’s niet mooi vond. “Sommige scènes wankelen op de rand van inbreuk op de privacy. Waarom zou je nu niet investeren in livestreaming om alpenhutseks te laten zien? Waarom heiliger zijn dan een 30-jarige datingshow? Camera’s klaar, kijkcijfers zullen exploderen.”