Connect with us

Actueel

Trofeejager schiet zijn vrouw dood tijdens jacht op luipaard

rudolph

Lawrence Rudolph en zijn dertig jaar jongere vrouw Bianca hadden een gezamenlijke passie voor de jacht op wilde dieren. In 2016 was het koppel uit Phoenix op jacht in Zambia. Bianca wilde namelijk een luipaard aan haar collectie jachttrofeeën toevoegen. Ze hadden twee jachtgeweren meegenomen: een Browning A5 12 Gauge en een Remington.375.

Toen Bianca haar koffers aan het pakken was in hun jachthuisje werd ze fataal geraakt door een kogel uit het Browning jachtgeweer. Rudolph beweerde dat het geweer per ongeluk was afgegaan tijdens het inpakken. Hij was naar eigen zeggen in de badkamer op dat moment.

Rudolph bleef zijn onschuld volhouden, maar toch volgde er een proces. Het OM beschuldigde Rudolph ervan dat hij zijn vrouw had vermoord om de verzekeringspremie van bijna 5 miljoen euro te kunnen opstrijken om bij zijn minnares Lori Milliron te kunnen zijn.

(Lees verder onder de foto)

Rudolhf en Bianca

Moord en verzekeringsfraude

Nu is de man toch veroordeeld wegens verzekeringsfraude en moord. Onderzoek bracht immers aan het licht dat het schot vanaf een meter was afgevuurd. Rudolph had zijn vrouw ook meteen laten cremeren in Zambia. Ook dat zorgde voor de nodige argwaan. Een vriend verklaarde ook dat het koppel constant ruzie maakte om geld. De minnares werd medeplichtig bevonden.