Connect with us

Actueel

Burenruzie Mr. Frank Visser escaleert: buur klopt met hamer op hoofd vrouw

frank visser

Een burenruzie is zelfs na de uitspraak van Frank Visser compleet uit de hand gelopen. Er was sprake van een onherstelbare relatie, dus kregen partijen een contactverbod. Vorige maand escaleerde het conflict dan compleet. De vrouw liep de buurman tegen het lijf in een supermarkt en werd met een hamer op het hoofd geslagen.

De eisers in de zaak, een echtpaar, ligt al sinds 2003 in conflict met de buurman. Er was sprake van vernielingen, dierenmishandeling, geluidsoverlast en treiterijen.

Beide partijen deden vervolgens een beroep op Mr. Frank Visser. Die legde een contactverbod aan beide partijen op. Onlangs kwamen ze elkaar toch weer tegen en de situatie escaleerde. De vrouw raakte gewond nadat ze een hamer op haar hoofd kreeg. De buurman is aangehouden en zit nog in de cel. Het Haarlemse koppel vreest voor hun leven. Als hij weer vrijkomt, zal hij volgens hen opnieuw hervallen.

Nu legde de rechter een echt straatverbod op. “De ernst van het incident, de gevolgen daarvan voor eiseres en de hiervoor genoemde omstandigheden, waaronder de langdurig verstoorde relatie en de rol van [gedaagde] daarin, maken echter dat het straatverbod gerechtvaardigd en noodzakelijk is”, schrijft het AD.