Connect with us

Actueel

Quinty Trustfull drie maanden lang aan de zuip: ‘Genieten’

Quinty Trustfull

Nu de zomervakantie van Koffietijd aangebroken is, zit Quinty Trustfull aan de drank. De kurken knallen drie maanden lang in haar huis. “Ik ga echt genieten”, klinkt het.

Maar eenmaal het seizoen weer begint, drinkt ze geen druppel meer. Voor haar koffieshow moet ze uiteraard op scherp staan.

Quinty neemt haar show heel ernstig. Tijdens de uitzendperiode drinkt ze zelfs nog geen glas alcohol. Ze vertelt: “Dat doe ik niet wanneer ik Koffietijd presenteer. Dat kan ik me niet veroorloven. Voor het programma moeten we vroeg op en als je dan in de dagen daarvoor drinkt, ook al is het maar een paar glaasjes, dan is je scherpte weg.”

Maar nu ze even niet moet werken, laat Quinty zich compleet gaan. “Tijdens Koffietijd drink ik maandenlang geen alcohol. Daarom geniet ik er nu extra van”, verklapt ze aan Story.

Genieten

Momenteel zuipt ze zich best te pletter. “De komende maanden ga ik van mijn eigen stad Amsterdam genieten. Feestjes, etentjes, lunches… met een heerlijk glaasje wijn.” Is ze naast de Koffietijd misschien nog iets van plan op carrière gebied? Daarover zegt Quinty: “Meer programma’s doe ik er niet naast. Koffietijd is voor mij genoeg. Het is heerlijk om te doen en als het aan mij ligt, zou ik dit tot aan mijn pensioen willen blijven presenteren.”