Connect with us

Actueel

Doodzieke fan doet emotionele oproep aan Max Verstappen

Max Verstappen

Max Verstappen kreeg een emotioneel verzoek van een ongeneeslijk zieke fan. De fan lijdt aan een zeldzame spierziekte, Duchenne spierdystrofie. “Zijn grootste wens is om Max Verstappen te ontmoeten.”

Ongeveer 1 op de 3.500 mensen lijdt aan de ziekte waar de 32-jarige Steven aan lijdt. Het is een zware erfelijke spierziekte die de spieren verzwakt. Na verloop van tijd worden de aangetaste spieren compleet immobiel.

Om de dag ander F1-shirt

Momenteel is Steven afhankelijk van een rolstoel en heeft een beademingsapparaat nodig om beter te ademen. Het leven van de man bestaat uit F1 kijken en gamen.

Organisatie The Genies Wish schrijft: “Steven is een enorme Formule 1-fan en draagt elke dag een ander F1 t-shirt. Hij doet onderzoek naar technische gegevens over de F1-auto’s en hoe de coureurs trainen om hun lichaam in conditie te houden.”

Vurigste wens

De organisatie heeft als doel om mensen die ziek zijn hun wensen te doen vervullen. “,De wens van Steven is om Max Verstappen te ontmoeten. Hij leeft voor de Formule 1; het is zijn grootste passie, dus het ontmoeten van een F1-coureur zou een wens zijn die uitkomt.”

The Genies Wish doet er alles aan om de grote droom van Steven te vervullen. Op de foto bij de oproep is te zien dat Steven grote fan is van Max Verstappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Genie’s Wish (@thegenieswish)