Connect with us

BN'ers

Gitzwarte dag voor Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en verloofde Erik Zwennes hadden gisteren een loodzware dag. Voor zoontje Fender was het immers de laatste dag in het kinderdagverblijf.

Erik Zwennes schrijft in zijn Instagram Stories bij een foto van Fender: “Laatste dag kinderdagverblijf. End of an era, op naar nieuwe dingen.”

Afscheid nemen

Fender wordt op zijn laatste dag in het kinderdagverblijf flink verwend. Met een feestelijke hoed zit hij op een speciale stoel. Op 10 juli blaast Fender vier kaarsje uit en mag hij naar de basisschool. Dit is een mooie mijlpaal, waar Roxeanne ook een beetje triest van wordt. Volgens haar gaat de tijd veel te snel. “Huilen”, schrijft ze bij de foto.

Nog een kindje?

Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes werden in 2018 voor het eerst ouders. Inmiddels is Fender bijna vier en heeft hij nog geen broertje of zusje. “Ik zou dolgraag een tweede willen”, liet Roxeanne vroeger al optekenen. “Alleen niet nu. Ik ga er ook niet om zitten liegen dat het ook pittig en heftig is.”

Of ze daar nu nog zo over denkt, is niet duidelijk. Wel hebben ze momenteel nog altijd hun handen vol met Fender. De zangeres onthulde onlangs nog dat Fender ’s nachts last heeft van wat zij omschrijft als ‘night terrors’.

Roxeanne Hazes