Connect with us

Actueel

Man eist dat vriendin tattoo van overleden man en zoon laat verwijderen

vrouw tattoo

Een traumatische ervaring verwerken is vaak onoverkomelijk en meestal gaat de pijn niet voorbij. Dan is het kwestie om met het verlies te leren leven. Deze moeder verloor haar man en vrouw en begon drie jaar daarna een relatie met een nieuwe partner. Om het verlies te verwerken, liet ze een tattoo zetten ter ere van haar dierbaren. Maar de nieuwe partner van de vrouw is niet gediend met dit symbolisch gebaar.

De nieuwe vriend van de vrouw kan de tattoo maar niet appreciëren. Wanhopig richtte de vrouw zich tot Reddit om hun mening te vragen over het gedrag van haar nieuwe vriend.

De dame steekt van wal: “Ik was drie jaar weduwe toen ik mijn vriend (Julius) ontmoette. Ik verloor mijn man en mijn vierjarige zoon bij een bootongeluk.” De pijn was ondraaglijk, maar de vrouw moest verder. Dus zocht ze naar een manier om haar verlies te verwerken en iets om haar man en zoon voor altijd te herinneren. “Toen het iets beter ging, nadat ik ze was kwijtgeraakt, liet ik de namen op mijn borst tatoeëren. Niet heel groot, gewoon hun namen in cursief, met twee harten.”

droevige dame

Onverwacht verzoek

Aanvankelijk was Julius heel begripvol en precies daarom bloeide hun relatie goed open. Dan vroeg hij haar ten huwelijk. Maar dan kwam er een compleet onverwachte eis. “Gisteren, toen ik uit de douche stapte, vroeg Julius me wanneer ik mijn tatoeage zou laten verwijderen. Hij zei dat hij iemand kent die heel goed is en die korting kan geven.” Voordien had Julius nooit problemen geuit over de tatoeage. Als uitleg gaf hij dat hij zich als man onzeker voelde telkens wanneer hij de tattoo ter ere van haar overleden man zag.

tattoo

De reacties van de Reddit-gebruikers waren niet mals. “Je moet een echte kampioen van onzekerheid zijn om je bedreigd te voelen door iemands overleden echtgenoot en kind.” Anderen vonden zijn verzoek ronduit afschuwelijk. “Het meest opvallende voor mij is dat hij verwacht dat je beide namen verwijdert. Geïntimideerd worden door een man die al overleden is, is verontrustend, maar om te verwachten dat je zelfs de naam verwijdert van je kind is gewoon afschuwelijk. Hoe lang het ook geleden is, je stopt nooit met moeder zijn.” Wat vind jij van het verzoek van deze man?