Connect with us

Viraal

Huismoeder neemt wraak op man die haar beschuldigt van hele dag niks doen

huismoeder

Maar al te vaak wordt er kleinerend gedaan over vrouwen die thuisblijven om het huishouden in goede banen te leiden. Dit is gewoon een voltijdse baan, en zelfs meer dan dat. Een moeder was het beu dat haar man haar beschuldigde van de hele dag niks doen. Daarom besloot ze filmpjes van haar huishoudelijke klusjes op TikTok te posten.

Aan alle mensen die denken dat het simpel is om huismoeder te zijn, reageerde TikTok gebruikster Sierra met een video van haar afmattende routine van huishoudelijk werk en schoonmaken. Zo wilde ze haar vriend duidelijk maken dat het niet is omdat je ervoor kiest om thuis te werken, dat je dan niet zou werken. Zoveel moeders en vaders ter wereld weten hoe moeilijk het is om iedere dag het huis op te ruimen, eten te maken, kleren te wassen en voor de kinderen te zorgen.

Meer dan voltijdse baan

De kinderen wassen en maaltijden bereiden zijn op zich al twee veeleisende zaken voor een moeder die alleen is, terwijl de man aan het werk is. Er is ook altijd de behoefte om het huis schoon te maken, te stofzuigen en af te stoffen.

In de video is duidelijk te zien dat Sierra gewoon geen seconde rust heeft, omdat ze haar zoontje de hele tijd in haar handen draagt en duizenden dingen tegelijk moet doen. Haar hele leven is gewijd aan het welzijn van de kinderen. Wanneer de man dan ’s avonds thuis komt, kan hij lekker ontspannen, maar dan is de vrouw nog lang niet klaar. Het is ons dan ook een raadsel waarom de inzet van alle huismoeders ter wereld niet beter erkend wordt? Deel dit bericht om ode te brengen aan thuisblijfmoeders!

@sierra_not_ciaraI just want to feel appreciated… ? so many things I didn’t even record. Tik tok I am 22 stop taking this down for drinking .

♬ Get You The Moon – Kina