Connect with us

Actueel

Bizar gerucht: ‘Poetin in coma na mislukte operatie’

Poetin

De rare verhalen over Vladimir Poetin blijven maar aanhouden. De Russische president zou aan schildklierkanker lijden, waarvoor hij een operatie moest ondergaan. Nu beweren bronnen dat de operatie mislukte en dat Poetin in coma ligt.

Via de inlichtingendienst kreeg het Oekraïense medium Obozrevatel informatie over de verslechterde gezondheidstoestand van Poetin. De Russische president belandde naar verluidt in coma na een operatie aan een kankergezwel.

Momenteel zou hij op de intensive care liggen. Er zijn volgens de bron tekenen vertoond van het onderdrukken van de hersenstam. Zijn lichaam reageert niet meer op pijn.

“De inlichtingendiensten, die bronnen in het Kremlin citeren, zeiden dat de entourage van Poetin zich begon voor te bereiden op een zogenaamde ‘machtsoverdracht’, op zoek naar een opvolger”, klinkt het.

Kremlin zet dubbelganger in

Het Kremlin wil de situatie verborgen houden totdat er duidelijkheid is over een opvolger. Tot zolang zouden ze dubbelgangers gebruiken.

Eerder meldde een bron aan Daily Star: “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten. Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij onwel was en het Kremlin zou dat nu ook kunnen doen.”