Connect with us

Actueel

RTL schuift Danny de Munk aan de kant na aangifte

Danny de Munk

RTL zet de samenwerking met Danny de Munk per direct stop. Later dit jaar zou de zanger zijn opwachting maken in ‘I Can See Your Voice’. Maar na de aangifte wegens verkrachting mag Danny niet meer deelnemen.

De opnames beginnen volgende week, maar zonder panellid Danny de Munk. RTL nam de beslissing nadat het nieuws over de aangifte bekend raakte.

Aangifte

De aangifte komt van een vrouw die tussen 2007 en 2008 samenwerkte met de zanger in de musical Ciske de Rat. Danny ontkent het misdrijf in alle toonaarden.

In een verklaring laat RTL weten: “Het onderzoek naar de aangifte valt samen met de start van de opnameperiode van een nieuw seizoen ICSYV. We hebben het met Danny besproken en zijn het er met elkaar over eens dat hij onder deze omstandigheden niet zal deelnemen als panellid aan het programma. Dat betekent dat we voor dit seizoen op zoek gaan naar iemand anders.”

Talpa

Op SBS 6 is Danny nog wel te zien in ‘De Hollandse Nieuwe’. Talpa verklaarde eerder al dat de huidige aangifte geen invloed heeft op het programma.