Connect with us

Actueel

André Hazes ruilt Monique in voor dame in de sportschool

André Hazes

Binnen een paar weken is de liefdesrelatie tussen André Hazes en Monique Westenberg opnieuw over en out. De zanger zou ondertussen geen interesse meer hebben in Monique. Hij heeft zijn oogje laten vallen op een andere dame.

Na hun hereniging in de Verenigde Staten is de liefde alweer bekoeld. Monique zou nog wel met hem verder willen, maar André heeft andere plannen.

Yvonne Coldeweijer deelt op Instagram: “Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven. André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique.”

Sportschool

André is tegenwoordig weer veel in de sportschool terug te vinden. De zanger wil weer een afgetraind lichaam. “Eerder oogde André nogal ‘dunnetjes’ op foto’s die destijds rondgingen en dat is ook bij André aangekomen. Bronnen beweren dat dat ook een omkeerpunt is geweest om gezonder te gaan leven.”

En daar liet hij een oogje vallen op een andere vrouw. “In de sportschool schijnt André al vaker met dezelfde dame een trainingssessie af te leggen en dan zijn Diego en Djarno hem kwijt.” Het lijkt er dus sterk op dat de zanger Monique weer inruilde voor een nieuwe scharrel.