Connect with us

Actueel

Beelden: Máxima en Ariane wonen herdenking overleden zus Inés bij

koninklijk huis

Samen met dochter Ariane vloog koningin Máxima naar Buenos Aires om haar overleden zus Inés Zorreguieta te herdenken. De Argentijnse media konden enkele kiekjes maken van het pakkende moment.

Máxima reisde samen met een van haar dochters naar Argentinië. Gisteren is ze opgemerkt in de hoofdstad. Haar zus, Inés, overleed op 6 juni 2018 en er stond een herdenking op het programma.

Herdenking

Inés maakte op 33-jarige leeftijd een einde aan haar leven. Ze is gevonden in haar flat in de wijk Almagro. Máxima had een heel hechte band met haar en was dan ook diep geschokt en zeer verdrietig door haar plotse overlijden.

Gisteren was het alweer vier jaar geleden dat ze haar zus verloor. Daarom besloot ze naar haar moederland te reizen om Inés te herdenken. Ook dochter Ariane en haar broer Martin waren van de partij.

Het is niet bekend hoe lang ze in het land zullen verblijven. Omdat ze maar weinig bagage bij zich hadden, zal het wellicht een bezoek van korte duur zijn. Het is de eerste keer sinds de coronapandemie dat de koningin naar Argentinië reist. Bekijk de foto’s hier.