Connect with us

Actueel

Donny M., verdachte ontvoering en dood Gino, eerder al verdacht van zedendelict

Donny M

Donny M. (22) uit Geleen, die is opgepakt in verband met de dood van de negenjarige Gino, zou eerder al verdachte geweest zijn van een zedendelict. Kennissen van de jongeman bevestigen dat hij wel degelijk de aangehouden verdachte is.

Het lichaam van Gino is gevonden bij de tuin van een afgebrande woning aan de Opbraakstraat. Die woning was enkele weken onbewoonbaar verklaard als gevolg van een brand. Die brand ontstond in een wietplantage. Donny M. was naar verluidt eerder al verdachte in een zedenzaak. Dat onthulde hij zelf aan een vriend.

Gerechtelijk verleden

Verder is hij nog veroordeeld voor verschillende kleinere vergrijpen. Bronnen zeggen dat Donny vroeger naar een school ging voor moeilijk opvoedbare kinderen. Ook daar zorgde hij al voor problemen.

Een anekdote uit die tijd gaat erover dat hij de meisjes in de bus heel erg treiterde. Zelfs zo erg dat een van de meisjes zelfs niet meer met de bus naar school durfde. “Hij maakte altijd ruzie met mij en werd heel erg boos. Ik voelde me niet meer veilig bij hem in de bus, waardoor mijn moeder me naar school moest brengen.”

Andere bekenden van de verdachte zeggen dat hij de laatste tijd tevergeefs probeerde om zijn leven op de rails te krijgen.

Rare likes op social media

Op zijn social media valt het op dat Donny M. enkele pagina’s voor en over kinderen leuk vindt. Dat zou kunnen wijzen op een pedofiele geaardheid.