Connect with us

Actueel

Familie Gino reageert op verschrikkelijk nieuws: ‘Verdriet niet te omvatten’

Gino

Sinds de vermiste Gino (9) zaterdag dood is aangetroffen, is de familie in shock en intens verdrietig. In een verklaring namens te familie staat te lezen dat de leegte niet te vullen is.

De persverklaring begint: “Helaas heeft de politie zaterdag het lichaam van Gino levenloos aangetroffen. Het verdriet is niet te omvatten en vreselijk. De politie zal het onderzoek nu verder oppakken en met zorgvuldigheid en prioriteit uitvoeren om te achterhalen wat er is gebeurd en wie hierbij betrokken is.”

Judy op het Veld, woordvoerster van de familie, zei tijdens de persconferentie: “De familie had hoop tot het moment waarop het lichaam geïdentificeerd moest worden. Ze zijn nu bij elkaar. Vreselijk. Het verdriet is immens. Dat kun je je niet voorstellen.”

Verder bedankt de familie iedereen voor de talrijke hartverwarmende reacties. “Gino mag nooit vergeten worden en moet zo mooi en goed mogelijk worden herdacht als de lieve vrolijke jongen die hij was.” Tot slot geeft de familie aan dat ze nu vooral behoefte hebben aan rust.